how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Jak posílit hýždě

single-image

Léto klepe na dveře, přišel čas se opět zajímat o svou postavu, ale vaše hýždě ztrácí tvar i pružnost? V tomto článku se s vámi podělíme o 5 tajemství, které vedou k dokonalému pozadí.
Není žádným tajemstvím, že všechny ženy (a mnohdy i muži) sní o atraktivních hýždích, ale roky a sedavý způsob života na této choulostivé části ženského těla zanechává negativní stopy: hýždě ztrácí svůj tvar i pevnost. To však neznamená, že by se měl člověk uchýlit k plastickým operacím. Existuje řada alternativních prostředků, mezi které patří správná strava a pravidelní cvičení. Rádi se s vámi podělíme o užitečné tipy.

CVIKY

Existuje řada cviků, které hýždě posilují. Nejdůležitější však je to, abyste si na cvičení opravdu našli čas a nic neodkládali „na potom“. Jen pravidelnost vám zaručí trvalé a efektivní výsledky.

Dřepy

Dřepy jsou jedním z nejdůležitějších cvičení pro všechny, kteří chtějí mít dokonalou postavu. Nejen, že pomáhají posilovat hýždě, ale i sousedící svaly.
Cvičte následovně: postavte se rovně, nohy jsou roztaženy do šíře ramen, hýždě zatáhněte, přeneste váhu celého těla na paty a poté pomalu snižte pánev ohýbáním nohou v kolenou, vraťte se do výchozí pozice. Nepřetěžujte své tělo, začněte s 10 dřepy za den, jejich počet postupně zvyšujte.

Dřepy s výskokem

Stůjte vzpřímeně, nohy jsou opět rozkročeny do šíře ramen, hrudník směřujte dopředu. Nyní přeneste váhu na paty, dřepněte si, vyskočte a vraťte se do původní pozice.

Skákání přes švihadlo

Pravidelné skákání přes švihadlo se doporučuje všem, kteří sní o bezchybné postavě, protože tímto cvičením posílíte všechny skupiny svalů. Přes švihadlo skákejte po dobu 1 – 2 minut, udělejte si krátkou přestávku (asi 30 sekund) a poté znova skákejte 2 – 5 minut. Navzdory tomu, že se toto cvičení zdá jednoduché, vyžaduje velkou fyzickou námahu a rychle vede k výsledkům.

Běh do schodů

Běh do schodů je skvělým cvičením, protože u něj vyvíjíte potřebné zatížení svalů nohou a hýždí. Navíc nevyžaduje žádné náčiní a můžete ho provádět každý den. Schody si vždy počítejte a postupně přidávejte jejich počet.
Vyjít schody můžete i po špičkách a snažit se neohýbat nohy v kolenou. Postupně zvyšujte rychlost cvičení i počet schodů. Čím rychleji do schodů poběžíte, tím dříve budete mít vaše hýždě pevné.

Step

K tomuto cvičení nepotřebujete žádné speciální stroje, postačí vám první schod vašeho schodiště. Pokud cvičíte v bytě, můžete využít stepy. Postavte se před první schod a střídavě našlapujte na jeho kraj – levou a pravou nohou. Toto cvičení je zaměřeno na stejnou svalovou oblast, jako běh do schodů, akorát není tak náročné.  Nezapomeňte, že pro získání výsledků je třeba cvičení provádět pravidelně a postupně zvyšovat zátěž tak, aby nedošlo k poškození svalů.

Chcete se stát hrdým majitelem krásných hyždí? Začněte s těmito cviky už dnes.

Mohlo by se Vám líbit