how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ HUBNUTÍ

5 SKVĚLÝCH CVIKŮ – JAK POSILOVAT BŘIŠNÍ SVALY?

single-image

Přebytek tuku, který se nenápadně schovává v břišních partiích – to je problém, který neustále řeší jak muži, tak také ženy. Proto jsme pro vás vybrali 5 univerzálních cvičení, které vám jistě pomohou k dosažení plochého břicha.

Cvik Kolotoč

Lehněte si na podlahu, skrčte nohy a chodidla položte. Ruce jsou nataženy podél těla. Zvedněte hlavu, bradu přitlačte k hrudníku, mírně nadzvedněte ruce tak, aby byly rovnoběžně s podlahou. Protáhněte pravou ruku k pravé patě, současně odlepte ramena a levou lopatku od podlahy (pokud je to jen trochu možné). Vraťte se do původní polohy, aniž byste položili hlavu na zem a protáhněte levou ruku k levé patě, od země odlepte ramena a pravou lopatku.
cvik na břicho kolotoč

Cvik Mlýn

Výchozí pozice je stejná – ležíte na zádech, nohy jsou pokrčené s patami na podlaze. Avšak ruce jsou za hlavou.  Zvedněte levé koleno, současně zvedněte hlavu, ruce a ramena a nasměrujte hrudník k tomuto kolenu. Vraťte se zpět a to samé opakujte s pravou stranou společně s pravým kolenem.
cvik na břicho mlýn

Cvik Skládačka

Výchozí pozice je opět stejná, pouze mírně rozšiřte nohy. Jednou rukou si podepřete hlavu, tu druhou vytahujte do prostoru mezi nohami. Hlava je přitlačena k hrudníku, ramena a lopatky jsou odlepeny od země a natažená ruka směřuje k patě.
cvik na břicho SKLÁDAČKA

Cvik Nůžky

Lehněte si na záda, natáhněte nohy, ruce nechte položené podél těla. Zlehka se opřete o dlaně a po celou dobu mějte spodní část zad zatlačenou do země. V průběhu cvičení se ujišťujte, zda není od země odlepena. Zvedněte nataženou pravou nohu. Připojte k ní i levou nohu. Pravou nohu položte, pak levou. Pokračujte tak, že vždy nejprve zvednete tu nohu, kterou jste naposledy položili na zem.
cviky na břicho nůžky

Cvik Zavinovačka

Ležíte na zádech, nohy jsou natáhnuté, pas je přitlačován k podlaze, dlaně jsou na zemi. Zvedněte nohy, pokrčte je, kolena směřujte k pravému ramenu, přičemž nohy mějte nad koleny. Spusťte nohy na podlahu, vyrovnejte je a opakujte tento pohyb také na levou stranu.
cviky na břicho ZAVINOVAČKA

Mohlo by se Vám líbit