how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Posilování s benchpressem

single-image

Pracujete na výbavě domácího fitka nebo si chcete otevřít fitness centrum pro návštěvníky? Ať tak nebo tak, benchpress – nejznámější stroj na posilování prsních svalů – vám rozhodně nesmí chybět. Posilovací lavice je absolutní základ každé klasické posilovny. Jak vybrat tu pravou?

Nosnost jako nejdůležitější faktor

Při výběru posilovací lavice je nejdůležitější zvolit správně její maximální zatížení. Pokud si pořizujete lavici do domácí posilovny, nezapomeňte ke své váze přičíst ani váhu závaží, které budete zvedat. Při přetížení se může lavice velmi rychle poškodit. Špatně zvolená maximální nosnost navíc ohrožuje také vaše zdraví.

Nejoblíbenější posilovací lavicí pro domácí použití je Bench Acra. Jedná se o víceúčelovou lavici na posilování různých tělesných partií, včetně břišních a zádových svalů. Přitom je velmi levná i skladná. Váží pouhých 12 kilo a pohodlně se vejde do každé domácí posilovny.

Maximální nosnost má přitom až 130 kilo.

Pokud hledáte o něco profesionálnější posilovací lavici, můžete sáhnout po stejné značce. Acra lavice Profi nabízí maximální nosnost 250 kilogramů a umožňuje posilovat téměř všechny partie těla, včetně stehen a lýtek.

Protože se jedná o skutečně důležitou součást každé posilovny, náš výběr těmito dvěma posilovacími lavicemi pouze začíná. Hledáte něco trochu jiného? Podívejte se na celou naši nabídku posilovacích lavic a plošin.

Na montáž raději s profíkem

Pokud chcete benchpress do domácí posilovny, můžete si domluvit montáž s našimi servisními techniky. Samozřejmě záleží především na tom, jakou lavici si zvolíte. Odborná montáž vám však zaručí maximální pocit bezpečí – neriskujete totiž, že byste něco nainstalovali špatně a tím riskovali jak životnost lavice, tak v první řadě své zdraví.

Mohlo by se Vám líbit