how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Triky na koloběžce pro začátečníky

single-image

Oblíbenost koloběžek je čím dál tím větší. Jedná se o super dopravní prostředek, ale také záležitost pro sportovce, kteří se chtějí sem tam vytáhnout nějakým tím cool tríčkem.

Před výběrem koloběžky – ať už pro malého či velkého sportovce – je potřeba zvážit její primární účel.

Bude sloužit dětem jako dopravní prostředek, kterým se snadno dostanou do školy či za kamarády? Nebo hledáte spíš něco, na čem předvedou své akrobatické dovednosti?

Pokud se jedná o druhý případ, měli byste rozhodně sáhnout po freestyle koloběžce, která je určená pro adrenalinovou jízdu a předvádění všemožných triků.

Nejlepší koloběžkové triky pro začátečníky

Koloběžka, podobně jako skateboard, je skvělá na provádění vizuálně úžasných akrobatických triků. Stejně jako u zmíněného skateboardu však jejich nacvičení vyžaduje spoustu trpělivosti a nácvik viagra kopen nederland se neobejde bez pádů a bolesti.

Výsledky však stojí za to!

Jaké jsou nejlepší triky na koloběžce pro začátečníky a jak na ně?

Bunny hop – nejzákladnější trik, jedná se o „obyčejné“ vyskočení na koloběžce do výšky. Začátečník se ho většinou naučí hned první den. Jedná se o naprostý základ, bez kterého není možné další triky provádět.

One foot – výskok s jednou nohou ve vzduchu.

No foot – výskok na koloběžce s oběma nohami ve vzduchu.

Barspin – u barspinu v bunny hopu protočíte řídítka o 360 stupňů.  Po jejich protočení se řídítka znovu chytnou a jede se dál!

Drop – skok z výšky – na tenhle trik už je potřeba trochu lepší koloběžka, freestylovým koloběžká pro začátečníky většinou dopad z výšky nedělá moc dobře a můžete jim tím zkrátit životnost.

TailWhip – u tohoto triku ve výskoku protočíte desku kolem osy řídítek. Jak na to?

  • Vyskočit,
  • kopnout jednou či druhou nohou do desky,
  • nechat desku protočit,
  • přistát na desce a pokračovat v jízdě.

Manual – jízda po zadním kolečku, tenhle trik se naučíte především metodou pokus omyl a neustálým opakováním.

Vyplatí se freestyle koloběžka pro začátečníky?

Pokud s tímto sportem začínáte, možná se budete koukat po freestyle koloběžkách pro začátečníky. Ty jsou sice o něco levnější, ale pokud se budete ježdění a trikům věnovat pravidelně a důkladně, příliš dlouho nevydrží.

Proto je lepší hned v začátcích koukat po koloběžkách, které zvládnou i pokročilejší techniky.

Ideálním kompromisem je koloběžka pro děti i dospělé NILS Extreme s nosností 100 kg a 100mm kolečky a řídítky s možností protočení o 360 stupňů.

 

 

Mohlo by se Vám líbit