how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Dopřejte si dokonalý a léčivý relax s lávovými kameny

single-image

Obrázek lávových kamenů je spojený snad s každou druhou upoutávkou na wellness a dokonalý odpočinek. Co byste o nich měli vědět a proč je dobrý nápad pořídit si alespoň jednu sadu domu?

Co jsou lávové kameny

Jak už jejich název napovídá, lávové kameny jsou oblázky ze sopečné lávy. Jejich velikost je různá. Často se prodávají v setu po třech v různé velikosti, z nichž se každá hodí na trošku jinou část těla. Lávové kameny se používají k tzv. termoterapii neboli terapii teplem.

Síla tří elementů – země (kameny), ohně (teplo) a vody (ve které se kameny zahřívají) v místech přiložení kamenů přináší dokonalé uvolnění.

Jak lávové kameny fungují a s čím vám pomohou?

Masážní lávové kameny na tělo působí tlakem, který proniká společně s teplem do svalů, ve kterých postupně uvolňuje napětí a ztuhlost.

Lávové kameny toho však dovedou mnohem více.

Dokonale vás zregenerují, podpoří váš krevní oběh a pomohou i při nespavosti nebo zvýšeném stresu. Už pouze pohled na vyrovnanou hromádku lávových kamenů dokáže působit relaxačně a jejich použití je tak snadné, že ho zvládnete aplikovat i v těch nejnáročnějších životních okamžicích.

Použití lávových kamenů

Lávové kameny se zahřívají v teplé vodě na teplotu v rozmezí 40 až 55 stupňů a poté se postupně přikládají na místa, která potřebujete uvolnit.

Poté se nechají působit do vychladnutí.

Před použitím lávových kamenů je pro dokonalý odpočinek ideální připravit dokonalou relaxační atmosféru. K tomu může pomoci například voňavá svíčka a relaxační hudba.

Pozitivní energie

Nejenže masážní lávové kameny uvolňují prostřednictvím tepla a postupného zahřívání svaly, ale působí pozitivně i na naši vnitřní energii a uvolňují vnitřní energetické dráhy (tzv. meridiány), které jsou často neprůchodné, čímž dochází k problémům s koncentrací a soustředěním.

Lávové kameny na Efitness

Vyberte si z naší nabídky lávových kamenů a dopřejte si dokonalý relax kdykoliv během dne.

Mohlo by se Vám líbit