how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Chcete být vždy jako v bavlnce? Pořiďte si funkční prádlo

single-image

Není nad podzimní či jarní túru. Ale i ve skutečné zimě má stanování v tichých, zasněžených lesích své jedinečné kouzlo. Kouzlo, které jen tak někdo nezná, protože jen málokdo má na podobné dobrodružství tu správnou náturu a odvahu. Bez funkčního prádla však nedoporučujeme turistiku ani v létě – a vlastně i ostatní sportovní aktivity jsou se správným a funkčním oblečením výrazně lepší. Proč zrovna funkční prádlo?

Jak funguje funkční oblečení?

Termoprádlo neboli funkční oblečení je typ sportovního oděvu, který vám zaručí maximální pohodlí ve všech situacích. Díky speciálním vláknům toto oblečení odvádí pot a vlhkost od těla do dalších vrstev oblečení. Současně kvalitní termoprádlo také velmi rychle schne, takže vás udrží v suchu a teple.

Ochladí i zahřeje

Termoprádlo se hodí jak při výkonu sportu, tak i náročnějších zaměstnáních, u kterých se zapotíte. Ale to není vše. Díky kvalitnímu materiálu, ze kterého se termoprádlo vyrábí, vás i zahřeje při spánku či na výletech v chladnějších měsících.

Funkční oblečení můžete mít buď z kvalitní a velmi drahé merino vlny, avšak i oblečení ze syntetických vláken je kvalitní a s podobnými vlastnostmi.

Jak funkční oblečení nosit

Podmínkou funkčnosti funkčního oblečení je správný výběr velikosti a vrstvení. Funkční oblečení by vám vždy mělo přesně sednout – pokud si velikostí nejste při objednávání na internetu na sto procent jistí, raději zvolte tu menší.

Pokud je termoprádlo příliš velké a plandavé, tak své vlastnosti ztrácí.

Termoprádlo – alespoň většinu, byste měli nosit přímo na těle. Funkční oblečení má však i své svrchní vrstvy, jako je například mikina a nepromokavá bunda.

Funkční i slušivé

To, že je termoprádlo funkčním oblečením však neznamená, že byste v něm snad udělali ostudu. Jak už jsme zmínili, funkční oblečení je vhodné i při mnoha náročnějších zaměstnání.

Termotričko můžete dokonce použít ve vhodné barvě pod košili, pokud máte sklon k nadměrnému pocení.

Mohlo by se Vám líbit