how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Toužíte po větších svalech a rychlejší regeneraci? Vyzkoušejte doplňky stravy pro sportovce

single-image

Sportovních doplňků stravy, které sportovcům slibují modré z nebe, je nepřeberné množství – a to mluvíme samozřejmě pouze o těch legálních. Ať už je to takové zobání, které aktivním sportovcům pomůže s regenerací, nebo přímo takové, po kterých svaly rostou. Jak si však v té ohromné nabídce vybrat doplněk, který skutečně pomůže a neudělá více škody než užitku?

Na složení záleží

Ať už se jedná o potraviny, kosmetiku nebo doplňky stravy, čtení složení je základ. Jste to, co jíte není jen název staré reality show ani odrbané přísloví, ale v první řadě se jedná o nadčasovou pravdu. (A žádný doplněk stravy vám nepomůže, pokud budete své tělo huntovat zásadně a pouze nezdravou stravou.)

Jak poznat doplněk stravy, který bude opravdu fungovat?

Odpověď je jednoduchá:

Kotvičník zemní

Kotvičník je krásná žlutá rostlinka. Leckdo by mohl říct, že až zázračná. Jejích účinků využívali už staří Řekové v nápojích s afrodiziakálními účinky. V Číně a Japonsku tuto nenápadnou rostlinku využívali při léčení jater a ledvin i na zvýšení imunity.

Kotvičník své kouzlo – potvrzené i při laboratorních výzkumech – neztratil dodnes.

Kromě všech ostatních zmíněných vlastností pomáhá také s nárůstem svalové hmoty a u obou pohlaví spolehlivě funguje jako prostředek pro zvýšení libida i testosteronu.

Obsah této rostliny s latinským názvem Tribulus Terrestris je tak poměrně velkou zárukou, že se jedná o opravdu účinný doplněk stravy.

Tribulus Maximus 90tbl. 1+1 ZDARMA

Jeden z takových výrobků právě nabízíme v akci 1+1 zdarma. Jedná se o Tribulus Maximus. Jedna tableta obsahuje výtažek z kotvičníku zemního v množství 1500 mg. Jedná se tak o maximálně přírodní doplněk s energetickou hodnotou 24,77 kalorií na sto gramů.

V čem všem tento doplněk stravy pro sportovce vyniká?

  • Přirozeně zvyšuje hladinu testosteronu,
  • neobsahuje steroidy,
  • přispívá k podpoře tvorby spermií,
  • zvyšuje libido u mužů i žen,
  • podporuje nárůst svalové hmoty,
  • má pozitivní účinky na obranyschopnost organismu.

Doporučené dávkování je pouze jedna tableta denně, takže vám dvě balení vydrží na 190 dní, během kterých budou vaše tréninky skutečně efektivní.

Mohlo by se Vám líbit