how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Rybaření v pohodlí

single-image

Rybolov je ideálním odpočinkem od shonu všedního dne. Od práce, rodiny i od televize. Na rybolovu vás provází jen klid, pohoda, houpající se lodička a ticho. Alespoň v tom ideálním případě. Abyste si však mohli rybaření užít na sto procent, budete k němu potřebovat (kromě rybářského lístku) také vhodné vybavení.

Základem je vhodné oblečení

Nebudeme vás zatěžovat výběrem vhodného rybářského prutu. S tím si jistě poradíte. Místo toho se podíváme na doplňky, na které zvláště novopečení rybáři rádi zapomínají a pak se jen smutně diví tomu, co na rybolovu vlastně kdo vidí.

Základem pro to, abyste si rybaření skutečně užili, je odolné a správně zvolené prádlo. Nejlepší variantou je pak samozřejmě termoprádlo, které vás zahřeje v pochmurném počasí.  A v tom až přespříliš teplém se naopak postará o to, že vás nebude obtěžovat nepříjemný pot a jiná vlhkost.

Funkční prádlo je základem nejen pro rybaření, ale i pro jakékoliv jiné venkovní aktivity. A rozhodně vás nenechá ve štychu. Přesto je vhodné se na nepřízeň počasí připravit i dalšími způsoby.

Nenechte se překvapit počasím

Odhodlaní rybáři se nezastaví před ničím. Trocha větříku nebo deště nezastaví nikoho, kdo to se svým koníčkem myslí skutečně vážně. Že se vám přece jen nechce čekat na dešti, jestli náhodou…? Vezměte si s sebou rybářský deštník. Nebojte, nemusíte držet v jedné ruce prut a v druhé ochranu proti dešti. Deštník pro rybáře má bočnice a je to vlastně takový přístřešek k pohodlnému posezení. Výhodou je, že vás ochrání nejen před vodou, ale také před sluncem i větrem.

Na rybách tak můžete trávit kolik času jen chcete.

Užijte si pohodu – třeba na lehátku

Dalším důležitým bodem je pro rybáře pohodlí. Jak jinak byste si chtěli tu pohodu, ticho a klid vychutnat, když byste u toho měli sedět v bahně? Kdepak. Správný rybář je vybaven rybářským křeslem. Vhodný je pak i stůl, na který si můžete odložit svačinku či půl litr oroseného piva z blízké hospůdky.

Nebo, v zimních měsících, teplého grogu, který vás zahřeje i povzbudí k tomu, ještě chvíli vydržet.

Pravý labužník si však jistě vybere rovnou rybářské lehátko, ve kterém si může hovět, zatímco ryby hledají právě tu jeho udičku.

Mohlo by se Vám líbit