how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ ZDRAVÁ VÝŽIVA

Chcete vydržet sportovat i v důchodu? Nezapomínejte na péči o klouby

single-image

Bez zdravých kloubů toho po stránce sportu zmůžeme jen málo. Jestli vás někdy bolelo koleno, kotník nebo zápěstí, víte sami, jak moc dovede taková „nevinná“ bolest omezit v podstatě všechny aktivity, které vás baví. A místo toho, abychom si s takovou bolestí užívali všech sportovních benefitů, jsme rádi, že dojdeme na autobus. Ať už jsou problémové klouby nebo šlachy, všechno zbrzdí veškerý náš pokrok – zkrátka a dobře nejde o nic příjemného. Naštěstí existuje dostatek doplňků stravy, které dovedou podobným potížím předcházet.

Na prvním místě vyrovnaná strava

Nic není důležitější než vyrovnaná strava plná zeleniny, stejně tak jako zdravých tuků a bílkovin. Právě správné složení talíře je prioritou při hubnutí i dosažení požadované kondice. Navíc dobré jídlo pomůže udržet naše tělo ve formě a zdravé a k tomu nám dodá ještě dostatek energie k vysněným sportovním výkonům.

Zkrátka a dobře, správnou stravu nejde nahradit sebevětším množstvím sportu, ani výživových doplňků.

Kloubní výživa však pomáhá s prevencí tam, kde dochází k vyššímu zatížení šlach a kloubů a je vhodná pro všechny, kdo se intenzivně věnují sportu více než dvakrát týdně.

Klokan na klouby, šlachy i vazy

Kloubní výživa klokan obsahuje kromě vitaminu C také dva kolageny z mořských živočichů a jeden z kuřecích chrupavek. Kolageny jsou pro zdraví kloubů i pokožky nezbytné, ale rozhodně se nejedná o vše, co v Klokanu můžeme nalézt. Dále totiž obsahuje glukosamin, chondroitin a kyselinu hyaluronovou z přírodního zdroje.

Klokan je, jako většina ostatních doplňků stravy, skvělou prevencí, která pomáhá udržovat chrupavky dostatečně pevné.

Pro preventivní využití stačí jedna kapsle denně – a pokud si koupíte Klokana teď ve speciálním vánočním balení, dostanete balení 60 kapslí a k nim ještě dalších 60 zdarma.

Mohlo by se Vám líbit