how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ

Nemůžete si vybrat doplňky? Sáhněte po ověřené kvalitě

single-image

Vitamíny společně se sportovní výživou by měli tvořit součást jídelníčku nejen každého sportovce, ale také všech, kdo se zajímají o své zdraví. Vybrat si však z velkého množství všech možných doplňků na trhu je těžké. Proto se lidé často spoléhají na to, co vidí v reklamách, a právě k těmto doplňkům se nakonec uchýlí. Přitom u nich neplatí ani tak za kvalitu, jako spíš právě za zmíněné reklamy. Jednou ze značek, za kterou bychom v Efitness mohli dát ruku do ohně, je Garden of Life. Jedná se o značku, která zdravou výživou a doplňky k ní přímo žije – a vše dělá v souladu s přírodou.

Organické doplňky Garden of Life jsou vhodné i pro vegany

Garden of Life ve svých výrobcích nepoužívá nejen žádné geneticky modifikované suroviny (GMO), ale vyhýbá se dokonce i živočišným produktům. Výrobky jsou tak vhodné pro vegany i pro všechny, kdo se zajímají o svět kolem sebe a skutečně zdravý životní styl. Rostliny, ze kterých se produkty této společnosti vyrábějí, mají certifikát USDA Organic.

To znamená, že se při jejich pěstování nepoužívají pesticidy ani umělá hnojiva.

Kromě toho všeho neobsahují ani lepek a mohou nést označení košer potraviny.

Pokud tedy hledáte skutečně kvalitní doplněk stravy, který splňuje vaše požadavky na jeho účinky, ale zároveň vám záleží i na udržitelnosti jeho výroby, značka Garden of Life je jasná volba.

Skutečné potraviny i účinky

Garden of Life si zakládá na kvalitě svých doplňků od úplných základů. Myslí na to, že lidské tělo je nastavené k trávení skutečných potravin, které nalezneme v přírodě. A tím se řídí i při výrobě svých výživových doplňků.

Po čem sáhnout, pokud chcete některý z doplňků této skvělé značky vyzkoušet?

B-Komplex Raw

B-komplex v sobě schovává všech osm vitamínů, které patří do skupiny vitamínu B. Jedná se o jeden z méně dostupných vitamínů v přírodní formě, a navíc se v těle nevstřebává úplně ideálně, proto se jej hodí doplňovat i v podobě výživového doplňku.

Pomůže vám v boji se stresem a zároveň posílí také váš imunitní systém. Jedná se o jeden z doplňků, který by vám doma chybět určitě neměl.

Calcium Advanced

Další důležitou složkou naší stravy, která se nám často nedostává v dostatečném množství, je vápník, který podporuje zdraví kostí a zubů. Stejně jako ostatní výrobky této značky, i vápník je vhodný pro vegany i lidi citlivé na lepek či mléčné výrobky.

Vitamín B-12 ve spreji

Novinkou je vitamín B-12 ve spreji, který vám dodá zvlášť v dnešní době tolik potřebnou energii a podporuje správnou funkci metabolismu.

Vitamín B-12 se ve své přirozené formě nachází především v mase a v mléčných výrobcích, takže tento doplněk by rozhodně neměl chybět veganům, ale ani těhotným ženám.

Mohlo by se Vám líbit