how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
HUBNUTÍ

Dietní nápoje jako vhodný doplněk v cestě za vysněnou postavou

single-image

Čas od času se snad každý sám sebe (a občas i internetu) ptá, jestli přece jen neexistuje v cestě za vysněnou postavou a kondicí nějaká ta zkratka. Proto je na internetu tolik reklam na hubnoucí pilulky a snad každý týden se v magazínech „o zdraví“ či pro ženy dočteme o nové zázračné dietě, díky které tentokrát už určitě zhubneme. Nešetří se ani zázračnými potravinami, i těch se pokaždé objeví do roka několik, aby je další rok vystřídal nový zázrak. Chia semínka, zelená káva, zelený ječmen, brambora, spirulina či borůvka.

Cesta k vysněné postavě však vede stále pouze jediná. Jíst kvalitní jídlo, mít dostatek přirozeného pohybu, tekutin a spánku.

Na první pohled to není žádná věda. Ale co dělat, když nás přepadnou chutě? Nebo se nám prostě strašně nechce vařit? Pro takové případy naštěstí existují doplňky vyvážené stravy, které nám čas od času mohou práci ulehčit. Mezi ně patří například dietní nápoje.

Dietní nápoje jako vhodná svačinka pro dlouhý den

Dietní nápoj je skvělou variantou svačiny v okamžicích, kdy nemáte čas či chuť připravovat skutečné jídlo. Hodí se, když vám dojdou zásoby v ledničce nebo zrovna kvůli náročné distanční výuce či práci jíst nestíháte.

Dietní nápoj si na Efitness můžete vybrat buď už hotový, který stačí otevřít a vypít, nabízíme však i koncentráty, které si můžete během pár chviliček kdykoliv připravit sami.

Nejoblíbenější variantou dietního nápoje je Ultra Loss Shake, který nabízí osm druhů různých příchutí. Tento nápoj obsahuje vysoké množství bílkovin, takže je skvělou možností pro doplnění energie pro sportovce po náročných výkonech, ale i pro lidi, kterým se bílkovin z běžné stravy příliš nedostává. Kromě toho obsahuje i velké množství vlákniny, která ve stravě chybí téměř každému.

Pozor na zázračné diety v prášku

Na konec ještě jedno upozornění a možná i tak trochu varování. Pokud vás nebaví vařit, cesta za vysněnou postavou snadná nebude. Zdravé jídlo si však zvládnete uvařit s trochou praxe do 30 či dokonce do 15 minut a svému tělu tím skutečně prospějete.

Protože je však doba uspěchaná a lidé stále hledají zázračná řešení, můžeme narazit na spoustu diet, které slibují skvělé výsledky s minimem práce. Jedná se např. o různé ketodiety, které nabízejí jídlo v prášku, které stačí, s trochou nadsázky, protřepat, sníst a kila jdou dolů samy.

Tyto diety většinou skutečně fungují. Tělu však moc dobrou službu neudělají. Místo přírodního paliva mu dodávají podivný mix z laboratoře, ve kterém není po přirozeném jídlu ani památka. Stejně jako dietní nápoje i takovéto potraviny můžete čas od času použít jako berličku. Rozhodně by se však nemělo stát hlavní součástí vaší výživy.

Mohlo by se Vám líbit