how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Domácí lyžování se ski simulátory

single-image

Ski areály jsou, stejně jako všechna ostatní sportoviště zavřené a na to, že je možné sportovat i jinde než doma už jsme všichni málem zapomněli. Naštěstí i domácí posilovna se dá vybavit ta, že naše tělo na oblíbené sporty nezapomene. Kromě tradičních činek, hrazd, švihadel a dalšího vybavení, které už má každý, kdo to s pohybem myslí vážně, doma, pomalu možná nastává čas i na trenažery a simulátory. Za normálních okolností je najdeme především v tělocvičnách a v domácnostech sportovců, kteří se po celý rok připravují na výkon svého hlavního sportu. Poslední dobou však získávají na popularitě i mezi širokou veřejností. Čím to je a proč byste o něm měli uvažovat i vy?

Příprava na oblíbený sport po celý rok

Ať už koukáte po lyžařském, veslařském či třeba cyklistickém trenažeru, všechny mají jedno společné. Umožňují lidem věnovat se oblíbenému sportu nehledě na to, jaké podmínky venku panují. Jedinou nevýhodou trenažérů do domácností bývá jejich velikost a ani vyšší cena nepotěší každého. Za tu však dostanete stroj, který vám dá nejen zabrat, ale má skutečně pozitivní vliv na vaše tělo i fyzičku.

Posílení svalové paměti

Hlavní výhodou trenažéru je, zvlášť v dnešní době, možnost posílit svalovou paměť pro váš oblíbený sport. Přestože je letošní zima mrazivější než v několika posledních letech, na sjezdovky se pravděpodobně nepodíváme. Se ski trenažerem si však můžete jízdu z kopce vychutnat na plno třeba ve svém obýváků. Na rozdíl od veslařského trenažeru vám přitom ani nezabere příliš místa.

Stejně jako skutečné lyžování, i na lyžařském trenažeru si zajistíte kvalitní trénink, kterým komplexně posílíte celé tělo včetně trupu a nohou, a přitom si budujete odolnost prostřednictvím aerobního cvičení.

Největší výhodou jakéhokoliv trenažeru je to, že si na něm vypěstujete správnou techniku sportu, který trénujete. Je tak vhodný i pro naprosté začátečníky, kteří pak budou mít na kopci mnohem příjemnější zážitek a nebudou muset s lyžováním začínat od nuly přímo v terénu.

Lyžařské trenažery na Efitness

Samozřejmě když o nich píšeme, i my máme lyžařské trenažery v nabídce. Nejoblíbenějším je trenažer Koncept2 PM5, který zabere minimum místa a přitom vám zajistí veškeré benefity lyžování – snad kromě pocitu ledového vzduchu na obličeji, který si snad naplno užijeme už v příštím roce…

Mohlo by se Vám líbit