how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Jak na údržbu bazénu s drinkem v ruce?

single-image

Bazén na zahradě je skvělá věc. Zvlášť ve velkých vedrech je ochlazení, které nabízí, naprosto neodolatelné. Horší už je to však s jeho údržbou. Ať už jde o zazimování nebo naopak přípravu na sezónu, nebo průběžné zbavování vody nečistot. Tuto práci si naštěstí můžete poměrně snadno ulehčit.

Jak nečistotám v bazénu předcházet?

Úplně nejsnadnějším bojem v proti znečištění bazénu je samozřejmě prevence. Ta začíná už u důkladné přípravy bazénu na sezónu a použití vhodné bazénové chemie, která se postará o různé nečistoty a usazeniny, stejně jako o bakterie. Tato chemie se zpravidla používá ještě před začátkem sezóny, během samotného odzimování bazénu.

Druhou velmi účinnou prevencí je bazénový kryt. Ten zabrání, aby se do bazénu dostaly mechanické nečistoty, když ho zrovna nepoužíváte, tedy například během noci, a současně udrží vodu déle teplou. Tím vám na zahradě prodlouží koupací sezónu.

Krytů je několik různých typů. Nejlepší je samozřejmě celkové zastřešení bazénu, které je však náročné na instalaci a rozhodně nepatří k nejlevějším variantám.

Mnohem dostupnější je plachta na bazén, kterou přes něj po použití jen přehodíte a máte vystaráno.

Ještě o krok lepší je solární plachta, která přes noc vodu v bazénu udržuje teplou a přes den ji vyhřívá.

Co když se ale přece jen do bazénu nečistoty dostanou?

Jak čistit bazén co nejjednodušeji.

Nechce se vám kolem bazénu neustále pobíhat se síťkou a vychytávat jednotlivé nečistoty? A co hůř, neustálé čištění usazenin, na které nezabrala chemie, to nebaví rozhodně nikoho.

Nejlepším řešením, jak udržet bazén perfektně čistý během celé sezóny, je robotický bazénový vysavač.

Ten se postará o vaši práci, vy si mezitím můžete na zahradě v klidu relaxovat s oblíbeným nápojem nebo třeba obstarávat zahradní grilovačku s přáteli.

Vysavač se postará jak o drobné nečistoty typu hmyzu či listů, ale také o čistotu bazénových stěn a dna.

Jedná se o naprosto skvělé řešení, do kterého nemusíte investovat kdo ví jak velké množství peněz a ušetří vám hodiny práce na spoustu koupacích sezón.

Chcete si ušetřit práci, ale investice do robotického vysavače na bazén se vám zdá zbytečná? Sáhněte po klasickém bazénovém vysavači, který za vás sice práci neodvede, ale stále vám ji zásadně ušetří.

Pokud o bazénu teprve přemýšlíte, ale odrazuje vás právě všechna ta práce, která pohodovému odpočinku ve vodě předchází, i pro vás je vysavač ideálním řešením.

Zapomeňte na dlouhé hodiny čištění – pamatujte si na základní poučku, která říká, že není nutné dřít do úmoru, mnohem lepší je se k práci postavit efektivně.

A právě to vám bazénový vysavač umožní.

Mohlo by se Vám líbit