how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Připravte se i s dětmi na zimní radovánky

single-image

Zima v sobě spojuje sice dlouhou tmu, dlouhé oblékání a spoustu dalších nepříjemností. Současně však (alespoň v ideálních podmínkách) nabízí také spoustu možností, jak utahat sebe i děti při skvělých zimních radovánkách a užít si zábavu, na kterou budou naši nejmenší vzpomínat ještě za spoustu let. Jak si užít zimu s dětmi nehledě na to, co nám počasí přichystá?

Na zimní brusle se můžete vydat i v blátivém počasí

Přestože meteorologové na letošek předpovídají zase jednou skutečnou zimu i se sněhem, možná je lepší připravit se na variantu, při které se alespoň ve městech příliš sněhu nedočkáme. To však neznamená, že bychom si s dětmi trochu toho tradičního zimního sportu nemohli užít.

Jednou jistotou jsou zimní brusle. Vzpomínky na zamrzlé řeky, kde mohly děti v zimě vyvádět na ledu, jsou sice minulostí, která se nejspíš jen tak nevrátí, ale města každoročně připravují kluziště pro veřejnost, kde si můžete tento zimní sport vychutnat naplno.

Jen nezapomeňte sobě i dětem pořídit kvalitní zimní brusle.

Sáňkování a bobování – letos to určitě alespoň jednou vyjde!

Zima bez sáněk a bobů není v posledních letech zase tak výjimečná. Letos to však určitě vyjde. Vezměte děti na nejbližší kopec se sáňkovací lopatou a užijte si kromě samotného bobování také pořádnou koulovačku, stavění pevností a iglú a zkrátka vše, co k zimě patří.

Že jste ve městě a nikde ani kousek sněhu?

Popadněte lyže a vyrazte i s ratolestmi alespoň na týdenní dovolenou na hory.

A co když to přece jen nevyjde?

Pokud přece jen zima nebude zimním radovánkám přát, neznamená to, že se musíte se sportem rozloučit úplně.

Zvlášť děti pohyb potřebují a moc dobře si uvědomujeme, jak je náročné vypravit je jen kvůli krátké procházce.

Co třeba zkusit kolektivní sporty?

A abychom zůstali u těch zimních, můžete zkusit své potomky přihlásit třeba na hokej.

Výbavu si můžete na začátek půjčit, takže v případě nejistoty, zda je právě hokej pro vaše děti to pravé, není nutné investovat příliš mnoho peněz.

A samozřejmě není nutné držet se skutečně pouze těch zimních sportů.

Naopak v zimě může být velmi příjemný i bazén. Plavání je jedním z nejšetrnějších, ale přitom velmi účinných sportů. A jistě vás (i vaše děti) potěší teplá voda.

Proč si v lednu nevyrazit rovnou do aquaparku?

Ať už nám zima nabídne cokoliv, zimní radovánky nakonec skutečně nemusí být pouze na sněhu. Proč si nevytvořit úplně nové rodinné tradice?

Důležité je si každý moment s rodinou vychutnat na maximum – ať už na sněhu nebo třeba na minitrampolíně doma v obýváku. 😉

Mohlo by se Vám líbit