how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Koloběžka už dávno není jen pro děti

single-image

Jarní a letní měsíce přímo nahrávají alternativním způsobům dopravy. Rozkopané silnice a nepříliš lahodně vonící MHD jsou skvělou příležitostí vyzkoušet něco nového. Ideální volbou a kompromisem mezi chůzí a jízdním kolem je právě koloběžka.

Koloběžky nejsou jen pro děti

Spousta z nás má koloběžku zafixovanou jako hračku pro děti. To už však dávno není pravda. Přestože jsou koloběžky pro děti stále velmi oblíbeným dětským dárkem, nemusí se za ni stydět ani dospělí. Nejedná se pouze o velmi praktický dopravní prostředek, ale ve své freestyle variantě také o skvělou zábavu pro adrenalinové sportovce.
Koloběžky jsou dneska zkrátka a dobře cool a nemusíte být hipster, abyste jejich kouzlo dokázali ocenit.

Koloběžka jako dopravní prostředek

Poslední dobou se nejen v pražských ulicí roztrhl pytel s elektrokoloběžkami, které vás rychle přiblíží z místa na místo bez čekání na MHD. Tyto koloběžky mají však velkou řadu nevýhod. Můžete s nimi jezdit jen po určených trasách a zdaleka nejsou dostupné všude.

Další nevýhodou je jejich ovládání, které není pro lidi bez zkušeností s elektrokoloběžkou úplně snadné.
No a co víc s elektrokoloběžkou ztrácíte hlavní benefit tohoto způsobu dopravy a tím je samozřejmě nějaký ten pohyb navíc a s ním i pomalu mizející kila a zimní tukové zásoby, což se hodí zvlášť nyní, před plavkovou sezónou.

Ideální koloběžkou do města je například Zero 8 Starlet. Ve chvíli, kdy dorazíte do cíle nebo se potřebujete přesunout jinak, stačí koloběžku složit. Jízda je navíc velmi tichá, takže ani v noci neruší sousedy.
koloběžka ZERO 8 STARLET

Koloběžka pro vyznavače adrenalinu

Pro vyznavače adrenalinu jsou skvělou volbou freestyle koloběžky s odolnou konstrukcí pro nácvik triků na u-rampě i pro freestyle jízdu nejen po městě.
Freestyle koloběžky mají oproti kolu velkou výhodu ve své skladnosti, můžete si je tak pohodlně převést na druhý konec města za kamarádem, stejně jako na ní dojet pohodlně do školy a jednoduše ji složit a schovat.
freestylova kolobezka

Nezapomínejte na bezpečnost

Nezapomeňte, že i na koloběžce jste členem provozu. Srážku s chodcem ani automobilem jistě zažít nechcete, proto je na místě stejná opatrnost, jako za volantem.

Nezapomínejte ani na barevné oblečení, přilbu a chrániče, aby vás řidiči dobře viděli i za horších podmínek.

Mohlo by se Vám líbit