how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Masáže v pohodlí domova

single-image

Dopřát si pravidelnou masáž je pro naše tělo rozhodně velmi blahodárně. Ne všichni si ji však můžeme dovolit, ať už z finančních či časových důvodů. Situace kolem onemocnění COVID-19 dlouhým relaxačním masážím v exotických salonech také příliš nepřeje. To všechno však rozhodně neznamená, že bychom snad měli na péči o unavené svaly rezignovat. Romantická masáž od partnera možná nemá ty pravé ozdravné účinky, ale za to má prokazatelně pozitivní vliv na vztah. A pokud chcete opravdu uvolnit svaly po náročném sportovním výkonu?  Poté můžete sáhnout po naší nabídce masážních nástrojů.

Masážní přístroje – po jakém sáhnout?

Výběr ideálního masážního přístroje není příliš těžký. Zvlášť pokud víte, co přesně si od něj slibujete. Stejně jako u výběru fitness pomůcek, i u nákupu masážních přístrojů a nástrojů byste si prvně měli určit cíl.

Čeho chcete používáním koupené pomůcky dosáhnout?

Po jiném nástroji sáhne sportovec, který potřebuje opravdu poctivé uvolnění a promasírování svalů. Něco jiného zase zvolíme v případě, že toužíme „pouze“ po příjemném zrelaxování těla po náročném dni.

Masážní pomůcky pro příjemnou relaxaci

Jednou z oblíbených masážních pomůcek pro relaxaci je masážní dřevěný kůň. Tato kolečka při masáži kopírují tvar těla. Jejich použití je ideální například při saunování, ale hodí se i při jakékoliv jiné příležitosti, kdy cítíte, že by se vám hodilo uvolnění konkrétního svalu.

Masážní ovál na celulitidu vám pomůže s prokrvením problémových partií. Je ideální k použití před či po vaně. Klasikou jsou dále tzv. masážní míčky, které kromě stimulace krevního oběhu na těle aktivují akupunkturní body. Mimo jiné se používají i pro obnovování motoriky či posilování zápěstí.

Všechny zmíněné pomůcky jsou skvělými pomocníky, pokud potřebujete lehké uvolnění či odpočinek. Pokud však potřebujete v domácím prostředí co nejlépe nasimulovat účinek skutečné masáže, jasnou volbou by pro vás měla být masážní pistole.

Masážní pistole jako povinná výbava každého sportovce

Potřebujete hloubkovou masáž svalů po celém těle, ale na masáž se vám z toho či onoho důvodu spíše nechce? Masážní pistole je ideální řešení pro sportovce i naopak pro lidi, jejich tělo trpí sedavým životním stylem, protože svalům poskytne přesně to, co potřebují.

Pistole HMS PDM4482 s šesti nástavci nabízí 20 rychlostí masáže. Ten nejvyšší vykoná 3200 kmitů za minutu. Nechybí ani LCD displej, na kterém si pohodlně můžete ověřit aktuální rychlost i stupeň nabití.

Masážní pistole vám pomůže uvolnit svalové napětí, podpoří váš lymfatický systém a zvyšuje mobilitu vašeho těla. Zkrátka se jedná o téměř dokonalý masážní nástroj pro každého, komu se nechce pro benefity masáže opouštět pohodlí domova…

Mohlo by se Vám líbit