how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Waveboard – jízda na vlnách města

single-image

Ze čtveřice skateboardu, longboardu, pennyboardu a waveboardu je waveboard s přehledem prknem nejoriginálnějším. Při jízdě městem na tomhle unikátním prkně zažijete podobné pocity jako při sjíždění mořských vln, a to třeba i při cestě do školy. Waveboard je také skvělým startovacím prknem, které ocení všichni, koho svět „boardů“ láká, ale bojí se pádů. Na waveboardu se naučíte raz dva! Je to skoro tak snadné jako obyčejná chůze, ale výrazně rychlejší i praktičtější.

Originální dopravní prostředek pro každého pohodáře

Nechce se vám do školy, na brigádu nebo do krámu pro rohlíky? Na dvou waveboardích kolečkách se stane i ta nejhroznější povinnost zábavou. Z pohybu po městě se z nepříjemného zážitku plného lidí v dopravních prostředcích stane synonymum naprosté svobody. Zapomeňte na mačkanici v autobusech a užívejte si pohodové dopravy kamkoliv se vám jen zamane. Užijte si město na vlnách.

Waveboard jako rodinná zábava

Tohle prkno není obyčejným skatem. Nejenže vám při jízdě poskytne unikátní zážitek, ještě se hodí skutečně pro celou rodinu. Jezdit na něm zvládnou děti už od pěti let stejně svižně jako rodiče. Nemůžete své potomky přemluvit k víkendové procházce lesoparkem? Ke společné waveboardové jízdě budou přemlouvat oni vás!

Důležité: Waveboardí kolečka i chrániče

Co je při výběru waveboardu nejdůležitější? Jako u většiny podobných prken i zde se soustřeďte především na kvalitní kolečka. Tím, že se zátěž rozkládá pouze do dvou koleček, je třeba, aby byla opravdu kvalitní a nerozpadla se hned po první jízdě.

Sáhnout byste měli po kolečkách s tvrdostí v rozmezí 84 a 90A. Ideální velikost koleček se pohybuje mezi 76 až 80 milimetry.

Přestože se toto prkno řadí k nejbezpečnějším dopravním prostředkům z řady „boardů“ ani při jízdě na waveboardu by vám neměli chybět chrániče.

Ale ničeho se nebojte. Stejně jako samotné prkno i ochranné pomůcky na jízdu, dovedou být extrémně stylové! Ostudu si v nich netrhnou děti ani dospívající. Slušet přitom budou i jejich rodičům.

Mohlo by se Vám líbit