how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Posilovací věž – základ domácí posilovny

single-image

Zařídit si i doma účinný a komplexní trénink celého těla není snadné. V posilovně máme k dispozici nejen nespočet strojů, které můžeme podle potřeby střídat. V lepším případě také trenéra, který poradí co a jak a pomůže nám jakékoliv cvičení zefektivnit pro co nejlepší výsledky.

Co však dělat ve chvílích, kdy jsou posilovny nedostupné? Jednou z možností je pořízení posilovací věže, která většinu strojů v „posilce“ účinně nahradí.

Jak zvolit tu pravou a jaké možnosti posilovacích věží se dnes vůbec nabízejí?

Nejlepší posilovací věž do domácí posilovny

Pokud se podíváte na naši nabídku posilovacích věží, možná se na první pohled leknete, v nabídce nám totiž nechybí ani posilovací věže určené primárně do posiloven. Zástupcem těchto věží je například Body Solid Multipress DeLuxe. Při ceně lehce nad 70 000 korun společně se svou velikostí si touto multifunkční věží domácí posilovnu vybaví málokdo.

V tomto článku se však primárně podíváme na posilovací věže vhodné do domácností.

Až 100 cviků ve vašem obýváku

Pokud hledáte posilovací věž za rozumnou cenu, která se vejde i do obýváku, jasnou volbou je značka Insportline.

Insportline Profigym je na pohled minimalistická věž, která umožňuje provádět přes 100 cviků. Přitom zabere minimum prostoru, takže se vejde i do menšího bytu.

Insportline Profigym nabízí sportovcům 7 různých stanovišť, na kterých můžete provádět komplexní cvičení a protáhnout i posílit celé tělo. Jedná se o stanoviště pro tyto základní cviky:

  • butterfly s oporou zad,
  • tlaky vsedě s oporou zad,
  • horní kladka pro stahování zátěže,
  • spodní kladka (simulace veslování),
  • stahování kladky v sedě,
  • předkopávání,
  • zakopávání.

Minimum prostoru – maximum svalů

Máte místa skutečně málo, ale chcete si udržet bicepsy hodné kulturisty i dokonale vytvarované tricepsy? Ideální volbou je posilovací lavice Solid GCBT380 s opěradlem i sedátkem, která je přímo navržená pro perfektní posílení rukou.

Tato lavice je skvělá jak do profi posiloven, tak i do té domácí. Užijte si maximální posílení i na malém prostoru!

Domácí a efektivní posilování břišáků

V domácí tělocvičně by vám rozhodně neměl chybět ani Twister Marbo. S touhle věží důkladně posílíte šikmé břišní svaly, a to rovnou ve dvou nezávislých stanovištích.

Twister Marbo je vybavení profesionálů a ostudu neudělá ani v posilovně!

Mohlo by se Vám líbit