how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Zlepšete svou kondičku s posilovacím vakem!

single-image

Kettlebell, jednoruční činka, obouruční činka, kruhy, TRX… Tolik možností, s čím posilovat a zlepšovat svou kondičku. Chcete to mít všechno v jednom a neřešit dlouze které vybavení si do začátku nakoupit? Vyznáváte minimalismus a nechcete svůj byt zaplnit fitness vybavením nebo máte trochu těsnější rozpočet? Pořiďte si fitness bag!

Výhody posilovacího vaku

Fitness bag neboli posilovací vak je naprosto skvělou pomůckou pro každého minimalistu, stejně jako pro lidi, kteří nemají prostor udělat si místo obýváku či dětského pokoje posilovnu. Sice se na první pohled nejedná zrovna o snadno skladnou pomůcku. Na druhou stranu vám jeden fitness bag zvládne nahradit většinu dalšího náčiní, které byste jinak pro posílení a protažení celého těla potřebovali.

Co všechno s posilovacím vakem zvládnete?

  • Komplexně posílíte celé tělo,
  • rozvíjíte sílu,
  • dynamiku,
  • zlepšíte svou rovnováhu,
  • můžete jej používat doma i venku,
  • nahradí většinu činek, medicinbalů i dalšího vybavení pro rozvoj síly a dynamiky.

Klasickým a originálním zastáncem kategorie fitness bag je tzv. bulharský pytel. Inspiraci pro svůj vznik našel mezi bulharskými pastevci, kteří snad z nudy na pastvě posilovali s ovcemi. Proto i jeho trochu zvláštní tvar.

Díky tomu, že s ním budujete současně sílu i dynamiku se bulharský pytel často používá při tréninku bojových sportů, ale uplatnění pro něj najde každý, kdo touží po funkčním tělu.

Cvičení s posilovacím vakem

Cviky s posilovacím vakem si můžete přizpůsobit podle svých dovedností. Důležité je v první řadě vybrat vhodnou váhu. V nabídce Efitness.cz najdete posilovací vaky od 5 až do 20 kilo, vyberete si tak, ať už jste na jakékoliv fitness úrovni.

A jak s bulharským pytlem cvičit?

Inspirovat se můžete například v tomto videu:

Mohlo by se Vám líbit