how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Rekreační bruslení na ledě posílí vaše zdraví i kondici

single-image

Sáňkování, bobování, lyžování… i o snowboardu jsme už psali. Ale co tak trochu opomíjené zimní bruslení? I to je zajímavým zpestřením zimy, které si můžete užít nejen na vesnickém rybníku (což zvlášť v posledních letech moc nedoporučujeme), ale klidně i ve městě, do kterého se zimní spáry v dnešní době často ani nedostanou.

Zimní bruslení je nejen sportem velmi ladným a romantickým, který je ideálním zimní schůzkou s (potenciálním) partnerem, ale jedná se také o pohyb velmi efektivní.

Jaké všechny zdravotní benefity bruslení na ledě má?

  • Posiluje téměř všechny svalové skupiny a prospívá kloubům,
  • zlepšuje koordinaci a rovnováhu,
  • pomáhá v boji proti stresu,
  • a samozřejmě při intenzivním bruslení stejně jako u jiných sportů zhubnete nějaké to kilo.

Přitom se jedná také o jeden z nejbezpečnějších zimních sportů. Ne že byste se u něj nemohli zranit – tato možnost bohužel hrozí u každé pohybové aktivity, ale to nebezpečí je rozhodně menší než třeba na svahu. Další výhodou bruslení na ledu je to, že do začátku rozhodně nepotřebujete příliš vybavení. Ve skutečnosti vám stačí jen brusle a dostatečně teplé oblečení.
Pokud chcete s bruslením začít, máme skvělou nabídku bruslí 2v1. Co to znamená?

Brusle dva v jednom – skvělá volba pro začínající a rekreační bruslaře

Chcete začít a nevíte, které brusle si vybrat? Skvělou volbou je varianta zimních bruslí dva v jednom. Na jaře je totiž jednoduše proměníte v brusle kolečkové.

To znamená, že můžete bruslit celý rok – a nepotřebujete k tomu zimní stadion. Jakožto rekreační bruslaři jistě oceníte možnost bruslit na jaře v parku a v zimě na ledě.
Právě pro tento účel jsou pro nováčky skvělé například kolečkové i zimní brusle NILS EXTREME. Přestože jsou určené začínajícím bruslařům, jsou navržené s detailem na dokonalou funkčnost i vzhled.

Avšak žádnými zimními bruslemi z naší nabídky jistě nesáhnete vedle.

Bruslení s dětmi

Chcete si užívat zábavu na ledě i se svými potomky? I pro ně nabízíme skvělou variantu bruslí. Jedná se o nastavitelné zimní brusle Worker Duckss, které můžete snadno přidělat k dětským botičkám.

Výhodou je jejich možnost nastavení velikosti, takže se nestane, že by děti do dvou měsíců z nových bruslí vyrostly.

Mohlo by se Vám líbit