how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ HUBNUTÍ SPORT

Běžecké pásy jsou špičkou mezi fitness přístroji (nejen) do domácnosti

single-image

Plnění novoročních předsevzetí je stále v plném proudu. Fitness centra jsou, stejně jako obchody s fitness výbavou, plná k prasknutí. Prodejcům alkoholu a tabáku naopak tržby minimálně na krátkodobě a na pár dní klesají.

Jak jste na tom s novoročním předsevzetím vy? Chcete se letos znovu dostat do kondice?

Způsobů a cest ke zdravému a fit tělu je více. K našim oblíbeným však patří běh. Jedná se totiž o činnost, která dostane do formy nejen tělo, ale také dokonale pročistí hlavu.

Jenže ne vždy se dá běhat venku. V zimě je nejen zima, ale také náledí, které hrozí v lepším případě vymknutým kotníkem a v létě jsou zase vedra k padnutí, která běžcům také nijak zvlášť nesvědčí.

Proto jsou běžecké pásy tolik populární a jedná se o jeden z fitness přístrojů, který ve většině domácností skutečně neslouží jako ten pověstný věšák na oblečení…

Jak vybrat běžecký pás?

Při výběru běžeckého pásu je nejdůležitější zamyslet se nad tím, kolik lidí a jakým způsobem ho bude využívat.

Jiný pás pořídíte do fitness centra nebo pro celou rodinu aktivních běžců a jiný vám bude stačit pokud jste pouze sváteční běžec, který si chce pásem zpestřit svou fitness rutinu.

Další rozhodnutí, před kterým budete stát je, zda si vybrat běžecký pás motorový či bezmotorový.

Rozdíl mezi nimi je jak v ceně, tak, samozřejmě, i v jejich funkcích.

Bezmotorový běžecký pás

Jak už napovídá název, jedná se o model bez motoru a tím se řadí i k nejlevnějším běžeckým pásům. Tento typ běžeckých pásů funguje na principu gravitace. Ručně si nastavíte jeho náklon a jdete proti gravitaci.

U těchto pásů není možné korigovat rychlost, ale mají počítadlo, které vám ukazuje, jak rychle se pohybujete a kolik jste toho ušli / uběhli.

Tento typ běžeckého pásu se hodí pro skutečné začátečníky. Pokud to s běháním myslíte skutečně vážně, vyplatí se investovat pár tisícovek navíc do pásu s motorem, s nímž své výkony skutečně posunete.

Bezmotorový magnetický běžecký pás

Bezmotorové magnetické pásy už jsou o třídu vyšší kategorií, které umožňují nastavit rychlost pásu. Hodí se o poměrně dobrou volbu, zvlášť pokud chcete pás využívat primárně na chůzi.

Motorový běžecký pás

Běžecký pás motorový už je klasickou volbou, kterou všichni dobře známe z každého fitcentra. Pás běží automaticky na rychlost, kterou si přednastavíte a kdykoliv ji můžete pomocí nastavení zvyšovat či snižovat na základě momentálních potřeb.

Motorové běžecké pásy se dají pořídit v různých cenových kategoriích, odlišují se svými funkcemi (levnější pásy mají například manuální náklon).

Problém s prostorem? Minimalistické běžecké pásy nabízí řešení

Velká část lidí má problém s prostorem, kam běžecký pás umístit. Dnes už je však možné pořídit minimalistické pásy, které nezaberou téměř žádný prostor, jako je například Běžecký pás elektrický LOOP06 růžový.

Při nákupu běžeckého pásu z Efitness.cz si nemusíte dělat starost ani s montáží. Tu totiž nabízíme zdarma.

Chcete se i vy pustit do plnění novoročních předsevzetí, které vám vydrží po celý rok a ještě déle?

Vyberte si běžecký pás v naší nabídce a hurá do toho!

Mohlo by se Vám líbit