how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
HUBNUTÍ

Může Tanita nahradit In-body? Recenze osobní váhy

single-image

A může být osobní váha chytřejší než já? Potom, co jsem poctivě zabalený balíček konečně rozbalila a začala jsem váhu poprvé testovat jsem chvíli byla jistojistě přesvědčená, že odpověď je ano. Může být chytřejší než já. Boj s nastavením vyžadoval návod (!!!) a stejně jsem si chvíli nebyla jistá, jestli to všechno funguje tak, jak má. No a po pohledu na první výsledky jsem ji měla chuť vyhodit z okna. Ale ano. Tanita FitPlus funguje správně. A na mojí cestě k hezčí postavě je skvělou parťačkou.

Co všechno Tanita umí?

Tanita FitPlus v podstatě zvládá všechno, co zvládne i profesionální vážení pomocí stroje In-Body. Samozřejmě nikoliv bez výhrad. Velké profesionální stroje za desítky tisíc čtou údaje nejen z chodidel, ale i ze dlaní či dokonce z více míst na lidském těle. Každopádně ve své cenové kategorii je Tanita opravdu malým zázrakem.
Nejenže pozná celkový obsah tuků, svalů a vody ve vašem těle, ale ještě vám ukáže, na čem byste měli pracovat i jaký je váš metabolický věk (k tomu se za chvíli ještě vrátím).
Protože je Tanita navržená přímo pro ženy, pokud si nastavíte její funkci FitPlus, tak bere při vážení a měření látek v těle potaz i fázi vašeho cyklu.
Důležitá je také funkce paměti, díky které si můžete porovnávat, jak na to jste oproti poslednímu vážení.

A umí to opravdu tak dobře?

Jedna věc však je, co váha slibuje na papíru a co skutečně umí.
Jak už jsem psala, nejedná se o profesionální stroj za desetitisíce a musíme tak vzít v úvahu, že výsledky nejspíš nebudou 100% přesné. Na tom však zase tolik nezáleží, protože nejde ani tak o reálná čísla, ale o jejich vývoj v čase. A v tom je Tanita skvělá. Na rozdíl od levnějších digitálních vah neváží s rezervou +- 5 kilo podle toho, kam ji zrovna postavíte (ač pokud ji stavíte stále na stejný povrch, jsou výsledky samozřejmě přesnější).
Navíc to, že vám nezobrazuje pouze váhu v kilech funguje jako solidní motivace.

Kila můžeme nabírat v rámci cyklu, nabírání svalů, zadržené vody kvůli jednomu nevhodnému jídlu…
Takže když na váze vidíte o nějaký ten gram či kilo víc, hned si můžete ověřit, že se skutečně nejedná o tuk. A to je prostě skvělé a ušetří vám to spoustu trápení. Zvlášť, pokud jste mezi těmi, kdo se vážení věnuje několikrát do týdne…

Cítím se staře, ale Tanita je za její cenu dobrá náhrada „externích“ In-body

Tanita mi přidala metabolický věk asi tak o patnáct let. Tvrdí mi, že je mi 45 a to nehledě na to, jaké pokroky jsem za poslední dva měsíce, co ji mám, udělala. Ale musím se přiznat, že se při jejím používání občas cítím ještě víc staře. Přestože je skvělá a reálně mi pomáhá dosahovat mých výsledků, ještě jsem nepřišla na kloub všem jejím funkcím a mám tak dojem, že její potenciál zatím nevyužívám naplno.
Přesto se jedná o skvělou pomocnici a parťačku, kterou si pravidelně nemůžu vynachválit.

Mohlo by se Vám líbit