how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Chcete hubnout efektivně i bez fitka? Zkuste vibrační plošinu

single-image

Plánujete hubnout skutečně efektivně, ale do fitka se vám nechce? Máte už dostatek negativních zkušeností, že jste si draze zaplatili permanentku a do posilovny jste nakonec dorazili maximálně třikrát, a to ještě v dlouhých rozestupech? V tom případě pro vás máme skutečně elegantní řešení, které vám pomůže nastartovat hubnutí mnohem lépe než jakékoliv fitko. Naším tajemstvím není nic jiného než vibrační plošiny. O co přesně jde a jak na jejich výběr?

Vibromasážní stroj nakopne spalování, jak to žádné jiné zařízení nedovede

Pamatujete si ještě z telemarketingu všechny ty zázračné stroje, které slibovaly, že zhubnou za vás?
Tak to vás možná trošičku zklameme. Vibrační plošiny a vibromasážní stroje vám zadarmo nic nedají. Na druhou stranu, pokud se skutečně snažíte, vibrační plošina vám velmi efektivně pomůže dosáhnout požadovaných účinků vašeho cvičení.

Pravidelné cvičení na těchto strojích má skutečně blahodárné účinky na celkovou tělesnou hybnost i pružnost. Navíc posiluje oběhový systém. Přestože se skutečně nejedná o zázrak, který zhubne za vás, efektivitu vaší snahy výrazně zvýší. Většina našich vibromasážních strojů je navíc až 3x účinnějších než většina mučících zařízení v posilovnách.

Jakou vibrační plošinu zvolit pro svou domácí posilovnu?

Teď už víte, proč je vibrační plošina skvělá. Ale jak si vybrat tu pravou?
Dneska se budeme věnovat primárně plošinám pro domácí použití. Takové, které zvládnete používat bez asistence zkušených trenérů a přinesou vám viditelné výsledky už v průběhu prvních pár týdnů.
Úkolem domácí vibrační plošiny je především urychlit spalování tuků a podpořit relaxaci unavených svalů. Výběr té správné je tak skutečně důležitý.

Vibrační plošina SKY SVP07

Vibrační plošiny značky SKY jsou sázkou na jistotu. SKY SVP07 je skvělou volbou především pro nováčky ve světě fitness strojů.
Za poměrně nízkou cenu totiž nabízí kvalitu srovnatelnou se stroji, které naleznete v komerčních fitness centrech.
Díky LCD budete vědět, kolik jste během cvičení spálili kalorií. Stejně jako ostatní plošiny i tato podporuje kardiovaskulární i lymfatický systém. Tři úrovně intenzity zase dovedou simulovat rovnou několik typů pohybů. Zrelaxujete se tak skutečně dokonale.

Plošina SKY SVP03

Ještě jednou se podíváme na vibrační plošinu od oblíbené značky SKY. Ta je ideální pro ty, kteří už vědí, že je právě vibrační plošina tím pravým pro jejich domácí fitness. SKY SVP03 je zvláště vhodná při odstraňování celulitidy.
Kromě toho působí proti zadržování vody ve tkáních, takže se první výsledky dostavují při pravidelném používání skutečně brzy.

Masážní stroj BH Fitness Tactiletonic

Masážní stroj funguje na stejném principu jako vibrační plošina. Navíc obsahuje i několik vibračních pásů a oproti předchozím zmíněným plošinám BH Tactiletonic nabízí až 6 různých rychlostí. Tactiletonic je skvělý pomocník proti celulitidě i relaxační zařízení, který vám pomůže uvolnit svaly před i po cvičení. Příjemné vibrační masáže pomáhají také s odbouráním stresu.
Pokud si chcete svou domácí posilovnu vylepšit skutečně užitečným zařízením, vibrační plošina by měla být jasnou volbou!

Mohlo by se Vám líbit