how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Sáňky nejsou jen pro děti!

single-image

Podzim je teprve na svém začátku, ale v Efitness už se nemůžeme dočkat zimy, a hlavně zimních sportů, které se k ní vážou. Na sníh za oknem, na teplý a voňavý svařák i na praskání dřeva v krbu horské chaty… ale to jsme se zasnili trochu moc. Pojďme se na chvíli vrátit do dětství, do doby zasněžených kopců – no a hlavně sáňkování!

Sjíždění kopců frčí v každém věku

Už dávno předávno si lidé užívali sjíždění zasněžených kopců – klidně po zadku nebo po pekáči, který si „vypůjčili“ od maminky v kuchyni. Možná si i ze svého dětství pamatujete zasněžené kopce za barákem, kam jste mohli kdykoliv vyběhnout s boby či sáňkami a celé dopoledne trávit vybíháním nahoru a divokou jízdou dolů.
Spoustu z nás však časem přepadla taková ošklivá věc, které se často říká „dospělost“. Proč ji však tento rok nehodit za hlavu?

Sáňkování není jen pro děti – a bobování už vůbec ne! Jen se podívejte třeba na ZOH… Nebo na Kokosy na sněhu. ????
Proto bychom si všichni letos měli dát předsevzetí, že se alespoň jednou do svých dětských let vrátíme – a to ať už máme své potomky nebo nikoliv… Protože co může být lepšího, než si jen tak vyrazit na kopec za domem? No a pokud počasí náhodou nebude přát, stále jsou tu naše překrásné hory…
Lyže a snowboardy jsou příjemné a dospělé trávení zábavy. Jednou za čas se však vyplatí upustit páru něčím trochu jiným…

Sáňky nebo boby?

Přesvědčili jsme vás? Snad ano, uvidíte, že to za to stojí! Otázkou teď však zůstává, čemu dáte přednost. Klasickému sáňkování nebo raději bobům?

Dřevěné sáňky jsou nestárnoucí klasika. Byly tu už nějaký čas před lyžemi. Jsou praktické a pohodlné a můžete k nim přidělat dětskou ohrádku, takže si můžete sjíždění kopců užívat i se svými nejmenšími. Pokud jim rovnou nekoupíte dětské sáňky, které mohou používat děti už od tří let věku. Pro potomky pak můžete volit také plastovou variantu sáněk s nosností do 40 kg.

Pojďme se však vrátit k zábavě a klasice pro dospělé. Sáňky české výroby z klasického materiálu a v klasickém designu jsou nejen skvělé pro trávení dlouhých zimních chvil, ale poslouží vám také jako stylová dekorace.

Boby však také stojí za pozornost. Převážně pro děti jsou řiditelné boby skvělou variantou a náhradou trochu náročnějších sáněk. A i boby mohou na svahu udělat skutečně dojem.
Na bobech ani na sáňkách se stydět nemusíte ani v dospělosti. Užijte si zimu po staru. Vzpomeňte si na své dětství. My se letos sáňkování vyhýbat rozhodně nebudeme!

Mohlo by se Vám líbit