how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
HUBNUTÍ

Spalovače tuků – co potřebujete vědět před jejich použitím?

single-image

Spalovače tuků jsou nejen kolem Vánoc a začátků nového roku velmi vyhledávaným zbožím. Jak se to s nimi ve skutečnosti má? Fungují? A na jakém principu? Pojďte si přečíst, které spalovače tuků jsou těmi nejlepšími právě pro vás – a jestli právě pro vás vůbec mají smysl.

Pro koho se hodí spalovače tuků

Pokud momentálně trpíte obezitou a na spalovače tuků se obracíte jakožto na zázračnou pilulku, která vám nadbytečná kila pomůže shodit s minimem práce, potom pro vás máme špatnou zprávu. Přestože i v tomto případě mohou mít své místo, spalovače tuků jsou primárně určené spíše sportovcům, kteří chtějí doladit formu a pořádně se vyrýsovat, ať už před soutěží nebo třeba před letní sezónou.

S pálením tuků tyto pilulky samozřejmě pomohou všem, rozhodně se však nejedná o pilulku, která by vše oddřela za vás.

Spalovače totiž hubnutí (a vyrýsování) primárně podporují a fungují tak při aktivním a racionálním životním stylu.

Přesto se v určitých případech může jednat o důležitý článek, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů mnohem rychleji a efektivněji.

Jak spalovače tuků fungují

Funkce spalovačů tuků záleží na tom, který přesně si zvolíte i na vašem dosavadním životním stylu.

Například L-carnitin je aminokyselina podporující odbourávání tuků. Přirozeně se vyskytuje například v mase či v mléčných výrobcích, ale spoustu lidí má problémy s jeho nedostatkem, což může vést nejen k rychlejšímu ukládání tuků, ale také k různým zdravotním problémům.

Dalším oblíbeným spalovačem tuku je aktivní látka synephrine, která se přirozeně vyskytuje v pomerančovníku hořkém (citrus aurantium). Tato látka se často objevuje v různých přípravcích na nachlazení, poslední dobou se však přišlo na to, že povzbuzuje energetický výdej, čímž se skvěle hodí i jako doplněk stravy zaměřený na hubnutí.

Synepfrine je tak opravdu skvělou volbou pro všechny, kdo se chtějí zbavit posledních dvou kil, ale i pro ty, co teprve začínají.

Jak spalovače tuků používat?

Spalovače tuků můžete stejně jako většinu ostatní sportovní výživy užívat v podstatě v jakékoliv formě vám vyhovuje. Na Efitness.cz najdete spalovače tuků ve formě tablet, nápojů, ale třeba také šumáků.

Podívejte se také na nabídku vitamínů a minerálů, které vám cestu za zdravým životním stylem a vysněnou postavou také velmi usnadní.

Mohlo by se Vám líbit