how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Dárky pro milovníky jógy a pilates

single-image

 

Hledáte dárky pro své blízké a už vážně nevíte, kam sáhnout? A co jim darovat něco, co nakopne jejich životní styl a třeba jim pomůže konečně začít s vysněným sportem? Nebo třeba „jen“ pomůcku, která jim pomůže s dosažením jejich vysněných cílů a výkonů? Pojďte se inspirovat, jaké dárky potěší a nakopnou (nejen) aspirující jogíny.

Jogamatka

Podložka na cvičení nebo jogamatka je základem pro každého, kdo chce cvičit jógu nebo pilates ať už doma nebo ve studiu. Podložka na cvičení zabraňuje uklouznutí, chrání kolena i podlahu, a ještě vás izoluje od chladu.

Podložka by měla být dostatečně dlouhá. Šířku podložky je ideální vybírat podle sportu a zkušenosti obdarovaného. Zkušení jogíny ocení podložku co nejtenčí, která má skutečně primárně protiskluzové účinky.

Lidé, kteří cvičí pilates nebo s jógou teprve začínají, naopak ocení podložku silnější, která při cvičení chrání proti bolesti kolen atd.

Jógablok

Neocenitelným pomocníkem při józe i pilates je jógablok, díky kterému je možné provádět i cviky, na které zatím tělo není dostatečně protažené a připravené. Díky jógabloku se rozsah pohybu zmenšuje a je tak možné naučit se správnou techniku i bez dostatečně flexibilního těla.

Pilates Crescent kruh

Chcete sportovní dárek, který je skutečně originální? Yoga Crescent kruh je estetickou a praktickou pomůckou na procvičení celého těla a zpevnění postavy. Kruh má poměrně malé rozměry a je tak možné používat ho pohodlně nejen doma, ale klidně i v kanceláři.

Kruh je vhodný pro milovníky jógy i pilates a je možné s jeho pomocí procvičovat různé pózy celého těla.

Crescent kruh váží pouhých 300 gramů, což z něj dělá skvělého společníka na cesty.

Posilovací tyč

Dalším z originálních dárků na pohodlné procvičení celého těla je tyč na pilates s gumovými expandéry, která umožňuje provádění skutečně různorodé a široké škály cviků.

Stejně jako s kruhem i s tyčí posílíte a protáhnete svaly celého těla, a navíc zvýšíte svou mobilitu i koordinaci.

Jóga set

Stále si nejste jistí, po čem sáhnout a co zrovna váš milovník jógy momentálně nejvíce potřebuje? Pak je ideální volbou jóga set, ve kterém nechybí nic z té nejdůležitější výbavy pro každého jogína. A pokud se vám to zdá málo, můžete přihodit třeba ponožky na jógu, které zaručeně nezklamou.

Mohlo by se Vám líbit