how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Sportovní dárky pro děti

single-image

V posledních měsících se nemůžeme spolehnout na školy ani školky, natož na dětské kroužky. Děti tráví více času u počítače, a ven se dostanou jen málokdy. Jak děti dostat ven tak, aby je to bavilo? A jak jim, např. v karanténě, zařídit dostatek zábavného pohybu i doma? Pořiďte jim pod stromeček dárky pro malé sportovce!

Odrážedlo / kolo

Kolo je snem snad každého malého dítěte! Už v době, kdy zvládne své první kroky, můžete pod stromeček pořídit odstrkovadlo, na kterém se dítě naučí první motorické dovednosti na jiném dopravním prostředku, než jsou vlastní nohy. Pro starší děti, přibližně od tří do pěti let, je ideálním dárkem odrážedlo.

To je skutečný předchůdce kola, ve stejném tvaru. Chybí mu akorát šlapky. Dítě si na něm však navykne a přechod na dětské kolo pro něj i pro vás bude mnohem jednodušší!

Koloběžka

Dalším ideálním dárkem pro děti na ven je dětská koloběžka.

Například koloběžka Jumbo Spartan je skutečně stylovkou, která potěší každého teenagera i mladšího dospělého. Koloběžka je ideální dopravní prostředek pro cestu do školy i na kroužek, ale užít si s ní mohou děti i během „lockdownů“. Získají přitom nejen dostatek přirozeného pohybu, ale také si bezpečně užijí čerstvého vzduchu.

Dětský stepper

Stepper je ideální možností domácího pohybu pro děti i dospělé. Jedná se o „simulátor chůze do schodů,“ který však šetří klouby a je možné na něm cvičit třeba u sledování pohádek. Jste s dětmi příliš mnoho času doma a nemají dostatek způsobů, jak vybít přebytečnou energii? Dětský stepper je ideálním řešením. Tato cvičební pomůcka je vhodná pro děti ve věku do osmi let.

Při zavřených školkách a školách se jedná o naprosto skvělý způsob, jak děti dlouhodobě a zdravě zabavit i když musí být zavřené doma!

Skákací míč

Nesmrtelná klasika! Skákací míč pro děti znají snad všichni, kdo vyrůstali v devadesátých letech, a i dnes se jedná o hračku, se kterou se děti doma perfektně vyblnou a ještě jim, podobně jako stepper, pomůže vybít přebytečnou energii!

Skákací míč můžete pořídit například s motivem oblíbené pohádky Frozen či s obličejem oblíbených zvířátek!

Mohlo by se Vám líbit