how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Sportovní dárky pro ženy

single-image

Letošní rok dárkům zaměřeným na aktivní život přeje. Do fitcenter se asi ještě chvíli nepodíváme a je otázka, jak dlouho zůstanou po otevření aktivní… Co za sportovní dárky potěší aktivní ženu či ženu, která s aktivním životem plánuje začít?

Stepper

Dokopat se ke cvičení doma není zrovna jednoduché. Zvlášť pokud má žena na starosti práci, děti a údržbu domácnosti. Příjemným řešením je stepper. Toto fitness zařízení stimuluje chůzi do schodů, ale přitom u cvičení na stepperu nehrozí poškození kloubů.

Stepper posiluje nejen stehna a hýždě, ale především kardiovaskulární systém. Není nijak prostorově ani finančně náročný. Například se stepperem InSPORTLine Active posílíte díky přídavným gumám i vrchní část těla při zachování minimální náročnosti na prostor.

Pokud máte nižší rozpočet a chcete udělat radost i zajímavým „dámským“ designem, můžete zkusit mini stepper CYLINA.

Krokoměr

Krokoměr, zvlášť v době lockdownu, funguje jako skvělá motivace. Dnes si můžete vybírat z bohaté nabídky chytrých náramků a hodinek, které mají spoustu funkcí navíc… avšak pouze staré dobré krokoměry jsou ve své funkci počítání kroků skutečně spolehlivé. Přitom zvládnou nabídnout podobné funkce. Například InSPORTline Strippy II spočítá kromě kroků a doby cvičení i počet spálených kalorií.

Funkční a stylové oblečení (nejen) na běhání

Motivace začít cvičit se často skrývá v drobnostech. Komu by se chtělo vybíhat ve starých ošuntěných teplácích či ve starém oblečení, které nám nepadne? Hezké, a přitom funkční oblečení může být skutečnou motivací obléct se a vyrazit – ať už běhat kolečka do parku nebo se pustit do oblíbeného cvičebního programu na internetu.

Skvělou volbou jsou například sportovní legíny. Vedle však nesáhnete ani se stylovou bundou pro běhání i v tom nejhorším nečase.

Boxovací pytel / trenažer

Rok 2020 je náročný pro každého. Komu doteď ani jednou neujely nervy v nevhodnou chvíli, zaslouží si metál. Využijte situace k pořízení boxovacího pytle či trenažéru. Boxování a trénování kopů vede nejen k dokonale vytvarované postavě, ale také k psychickému uvolnění a odbourání stresu.

Boxovací pytel či trenažér potěší jak ženy, které se věnují bojovým sportům, tak i každou, která se čas od času potřebuje konstruktivně vybít!

Mohlo by se Vám líbit