how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Sportovní dárky pro muže

single-image

Sportovní dárky udělají radost a současně přispějí k udržení kondice i během náročného období, kterým nyní všichni procházíme. Prospívají zdraví a vydrží dělat radost třeba i několik let. Které sportovní dárky pro muže jsou ty nejlepší?

Vybavení pro posilování s vlastní vahou

Cvičení s vlastní vahou je mistrovskou disciplínou. Na jednu stranu se jedná o nejšetrnější posilování, na druhou stranu je skutečně náročné. Rozhodně se nejedná pouze o kliky a dřepy. Posilování s vlastní vahou zahrnuje také například cvičení na hrazdě či s TRX. Velmi oblíbené jsou v této kategorii po dlouhé době i gymnastické kruhy nebo posilovací kolečko.

V domácí tělocvičně vybavené pro cvičení s vlastní vahou rozhodně nesmí chybět hrazda a tzv. up bar neboli úchopy na kliky.

Činky

Po posilování s vlastní vahou se jedná o druhou nejminimalističtější možnost posilování. Ať už zvolíte jako dárek minimalistický kettlebell, se kterým muž posílí a protáhne celé tělo nebo zůstanete u tradičnějšího činkového setu, rozhodně nesáhnete při nákupu sportovního dárku pro muže vedle.

Měřič tepu

Nejlepších sportovních výsledků a nejrychlejšího nárustu svalů dosahujeme ve správné tepové frekvenci. Pro dosažení a kontrolu tepové frekvence jsou skvělé měřiče tepu neboli sporttestery, které ocení každý sportovec, který chce podávat ty nejlepší výkony. Sporttester je však vhodný dárek i pro začínající sportovce, kterým skvěle pomůže s motivací pustit se do sportovní aktivity nehledě na počasí a další nepříznivé okolnosti.

Rybářské vybavení

Co takhle pod stromeček pořídit nového koníčka, nebo muže podpořit v tom stávajícím? Při všech omezeních, kterými poslední dobou procházíme, toho moc nezbývá. Rybaření je však už z principu koníčkem pro samotáře a žádný koronavirus si na něj nepřijde. Rybářské potřeby tak mohou být skvělým dárkem, který partnerovi či tatínkovi bude dělat radost spoustu let.

Domácí tělocvična i venkovní sport – karanténa ke sportovním dárkům přímo vyzývá

Letošní rok je pro sportovní dárky jako dělaný.

Domácímu cvičení prudce stoupá popularita, stejně jako běhu. Pokud chcete v rámci vánočních dárků podpořit i svou oblíbenou posilovnu, podívejte se, zda nenabízí v současné době online lekce, které pod stromečkem udělají hned dvojnásobnou radost.

Mohlo by se Vám líbit