how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Sezóna výletů ještě nekončí, vybavte se na túru po lese i městě

single-image

Při pohledu z okna se může zdát, že je s létem i prázdninami dávno konec. Sezóna výletů však ještě rozhodně nekončí. Právě podzimní počasí je ideálem procházek po lese i po městě. Ať už plánujete prodloužené prázdniny tím, že si uděláte dovolenou v září či v říjnu, nebo se chcete jen toulat o víkendech, máme pro vás pár tipů, jak se na tato podzimní dobrodružství vybavit.

Základem je funkční batoh

Ať už plánujete výlet kamkoliv a v jakémkoliv počtu, jistě se shodneme na tom, že základem každého delšího výletu je batoh. Výběr toho správného batohu však není jen tak.
Jaký batoh vybrat právě pro vaše účely se totiž odvíjí od mnoha faktorů. Protože jsme na webu Efitness.cz a bavíme se o výletech, budeme předpokládat, že v tento okamžik nehledáte elegantní variantu do města na notebook a kosmetiku, ale spíše se poohlížíte po sportovním batohu.

Rozdíl mezi elegancí do města a sportovní variantou je skutečně zásadní. Jen málokdo by si vzal krosnu do práce a naopak. Ale mezi krosnou a elegancí je ještě poměrně velký prostor, ve kterém můžete najít právě svůj ideál.

Funkční batoh do města na sportovní vybavení i svačinu

Ideálním kompromisem mezi funkcí a elegancí – pokud se chystáte například na výlet do města či hledáte batoh na sportovní vybavení, je městský batoh značky Abbey s koženými popruhy, se kterým neuděláte ostudu ani při zmíněné cestě do práce s notebookem.
Pokud hledáte spíše sportovnější variantu městského batohu, přímo se nabízí 20litrový Practi-City z nylonu, který odolá i náročným podmínkám. Nechybí mu ani „vestavěná“ píšťalka a štítek pro osobní údaje. Stejně jako krosna má i hrudní popruh, takže přestože se jedná skutečně o batoh do města, jistě se s ním neztratíte ani v náročnějších podmínkách.

Batoh na túru do lesa i divočiny

Další možností jsou krosny, které se skvěle hodí na túru – ať už se chystáte na jednodenní náročný výlet po horách, nebo několikadenní čundr s přespáváním pod celtou uprostřed divočiny, krosna vám zkrátka nesmí chybět.

Otázkou tak zůstává pouze to, jakou velikost zvolit, což samozřejmě záleží především na tom, jaké všechno vybavení chcete sbalit. Výběr máme opět poměrně bohatý od ultralehkého a vodotěsného batohu, který se hodí spíše jako sekundární zavazadlo až po krosny, do kterých se vejde vše, co k několikadenní túře potřebujete.

Mohlo by se Vám líbit