how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Sezóna vodních sportů konečně začíná!

single-image

Také milujete tu vůni léta? Možnost vyrazit na vodu a skutečně si užívat vodních sportů víc, než jen nějakým tím kraulem jednou za čas v zastřešeném bazénu? Letní sezóna nám i na našich českých rybnících, řekách a přehradách nabízí neskutečné možnosti sportovního vyžití ve vodních sportech, kterých rok od roků přibývá. Který preferujete vy?

Tradiční plavání a objevování vodního světa

Klasické vodní sporty vlastně nemusíme ani moc představovat. Kdo si v dětství s rodiči neužíval u rybníka či u přehrady svá první plavecká tempa? A neobjevoval krásy podvodního světa? V dnešní době už je na místě přece jen větší opatrnost, minimálně kvůli většímu znečištění vod.

Pokud chcete vyrážet s dětmi k vodě, neměli byste zapomenout kromě plaveckého kruhu či rukávků zabalit ani dětské plavecké brýle, které mimo jiné dětské oči ochrání i před UV zářením.

Už jste vyzkoušeli paddleboard?

Sjíždění řek je jednou z kratochvílí obyvatel ČR, která se v ostatních zemích nesetkává s takovým nadšením a pochopením. Není se tak čemu divit, že si u nás i ostatní vodní sporty získávají popularitu poměrně rychle.

Jedním z příkladů může být například paddleboarding. Jeho historie se začala psát v 60. letech na Havaji. V ČR se objevil teprve v roce 2009, ale obratem si získal mezi fanoušky vodních sportů obrovskou popularitu.
Není se čemu divit. Nejenže u tohoto sportu zapojíte celé tělo a jedná se tak o velmi efektivní pohyb, další jeho výhodou je, že na rozdíl od surfingu k paddleboardingu nutně nepotřebujete vlny.

Po sportu trochu relaxu

Ať už vás zaujal paddleboard nebo se raději věnujete vodnímu pólu či snad dokonce vodním lyžím, po vydatné sportovní náloži nastává čas na chvíle odpočinku. U vody je relaxace tou nejlepší. Stačí si pořídit pořádnou osušku, opalovací krém a lehátko, se kterým si užijete vodní hladinu zase z trochu jiného úhlu a v mnohem větším klidu.

Tak na co ještě čekáte? Léto je pryč každou chvilkou a každá chvilka strávená mimo vodu vám bude za pár měsíců chybět!

Mohlo by se Vám líbit