how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Nejlepší vánoční dárky pro běžce

single-image

Nejlepší vánoční dárky pro běžce

Máte doma nadšeného běžce? Pro takové je výběr dárečků pod stromeček samá radost. I u nás v Efitness.cz patří běh k těm oblíbenějším sportům, proto jsme dali hlavy dohromady a vybrali ty nejlepší vychytávky, které potěší skutečně každého milovníka běhu ve všech jeho formách.

Sporttester

Snad kromě pár výjimek je každý sportovec – a běžec zvlášť – posedlý čísly a výkony. Statistika rozhodně není nuda, pokud jde o sledování toho, jak se naše výkony den ode dne lepší. Stejně tak podrobná statistika, kterou nabízejí sporttestery a fitness náramky, vede k lepšímu poznání toho, co běžecký výkon zlepšuje a kdy je naopak slabší.

Proto je kvalitní sporttester jasnou volbou, pokud sháníte užitečný dárek, který opravdu potěší.

Sporttester může mít podobu klasických hodinek. Kvalitnější a spolehlivější jsou propojené i s hrudním pásem, díky kterému je měření skutečně přesné.

Camelback

Spoustu běžců, zvlášť začínajících, často zápasí s tím, kam dát mobil, vodu, klíče a další předměty, bez kterých se při pobytu venku neobejdeme.

Ideálním řešením je praktický baťoh s vakem na vodu – tzv. camelback. Díky zásobníku na vodu běžec nemusí při potřebě hydratace zastavovat, hledat lahev a odšroubovávat ji – zkrátka se jedná o vychytávku, která je extrémně praktická, a navíc pomáhá se zlepšením běžeckých výkonů.

Sportovní výživa a shaker

Pro skutečně kvalitní výkony při běhu je důležitá i kvalitní výživa. A to od úplného základu. Jen těžko bude podávat výkony sportovec a běžec, který jí nedostatečně, nekvalitně nebo mu v jídelníčku cosi chybí. A to je častým problémem i pro lidi, kteří na svou stravu dbají.

Co se tak rozhodně neztratí je zásoba proteinových tyčinek a dalších suplementů, které pomáhají do stravy doplnit to, co vašemu sportovci zrovna chybí. Potěšíte jistě i shakerem, který je skvělým pomocníkem při přípravě různých proteinových nápojů a současně může sloužit i jako praktická lahev na běžecké trasy.

Běžecký pás

Máte doma skutečně nadšeného běžce, kterému chcete udělat radost, a přitom investovat do jeho zdraví i v zimních měsících? Běžecký pás v domácnosti může využívat celá rodina a dostat se tak do formy klidně i v těch nejchladnějších měsících, kdy by „ani psa nevyhnal.“ Jedná se sice o vyšší investici, která však přinese radost i lepší fyzičku celé rodině.

Masážní pomůcky

Příjemným dárkem pro běžce – a vlastně pro všechny ostatní sportovce – jsou masážní pomůcky. Mezi nejoblíbenější a nejuniverzálnější patří masážní válec, se kterým je možné příjemně protáhnout a promasírovat celé tělo.

Zajímavou možností je také masážní pistole, která uvolní svalové napětí stejně účinně jako profesionální masér ze salónu.

Masážní pistole z dílen Insportline nabízí 20 různých stupňů rychlosti a 4 nástavce, díky kterým zvládne skutečně promasírovat celé tělo.

Mohlo by se Vám líbit