how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Adventní kalendář pro sportovce – inspirace

single-image

Vánoce jsou už za rohem a s nimi i tolik očekávaný advent. Možná si ani letos naplno neužijeme vánočních trhů a večírků, přesto si toto období můžeme užít v duchu přicházejících svátků a nového roku. Jednou z nejoblíbenějších součástí adventu je pro mnohé právě adventní kalendář. Malý dáreček či trocha toho sladkého potěšení na každý den dělá radost nejen dětem, ale i dospělým.

Chcete překvapit sportovce ve svém okolí? Sestavte mu dohromady vlastní domácí adventní kalendář pro sportovce!

Typy adventních kalendářů

Adventní kalendář už dávno není pouze o nepříliš kvalitní čokoládě. Dneska můžete pořídit kalendář s oblíbeným alkoholem, čajem nebo třeba tematickou sbírkou předmětů. Dneska se podíváme právě na ty nejlepší dárečky v adventním kalendáři pro sportovce.

Jako u všech ostatních platí, že se fantazii meze nekladou a sportovní adventní kalendář může být doplněn i o oblíbené pochoutky nebo jiné zájmové předměty.

Domácí adventní kalendář pro sportovce – inspirace

Cena domácího adventního kalendáře pro sportovce se může pohybovat už v rozmezí od pár stokorun.

Co všechno můžete použít v domácím adventním kalendáři pro začínajícího, ale i nadšeného a aktivního sportovce? Dali jsme pro vás dohromady pár tipů, samozřejmě si však uvědomujeme, že se jedná o vysoce individuální záležitost.

Jiný adventní kalendář totiž můžete sestavit běžci, cyklistovi či kulturistovi…

7 dárečků do adventního kalendáře

Přesto jsme vybrali alespoň pár maličkostí, které využije každý milovník aktivního životního stylu.

Masážní pomůcky

Masážní pomůcky jsou většinou malé, jednoduché a levné. Nezaberou příliš místa, a přitom potěší snad každého.

Můžete vybírat z obyčejných plastových míčků s ostny, které prokrví potřebnou část těla a stojí pár desetikorun. Pokud chcete investovat více, můžete sáhnout po masážním pásu s cenou kolem 100 korun.

Na Efitness.cz nabízíme masážních pomůcek tolik, že najdete tu vhodnou skutečně pro každého.

Foam roller

U masážních pomůcek ještě chvilku zůstaneme. Pokud chcete investovat několik stovek, můžete rovnou svému drahému sportovci pořídit foam roller, který umožňuje příjemné protažení celého těla a vlastně je to takový maličký masážní „udělej si sám“ salon. 😊

Přečtěte si více v článku Masážní válce.

Švihadlo

Možná nejjednodušší ze všech fitness nástrojů je švihadlo. Jednoduché, levné, a přitom dovede dát člověku do těla. Pokud máte doma sportovce, který pořád hledá, jak se udržet stále v pohybu, švihadlo nemůže ve vašem adventním kalendáři rozhodně chybět.

Podívejte se na výběr švihadel od těch nejzákladnějších až pro ty pro opravdové nadšence.

Vitaminy

Další sázkou na jistotu jsou různé vitaminy a další potravinové doplňky. Ty se ve výbavě nadšenců do zdravého životního stylu nikdy neztratí, a ještě uděláte něco pro jejich zdraví.

Proteiny

Podobně se to má i s proteiny. Adventní kalendář je přece jen stále v našich představách spojen především s dobrým jídlem. Proto můžete pár políček do Vánoc vyplnit i různými proteinovými tyčinkami, čokoládami či nápoji.

Magnetické šperky

Magnetické šperky jsou skvělým módním doplňkem, které mají údajně i pozitivní vliv na zdraví – a to od snižování problémů s tlakem až po tlumení bolestí kloubů. Jestli vašemu sportovnímu nadšenci od bolestí skutečně uleví záleží na více faktorech, rozhodně se však jedná o nádherný kus šperku, který v adventním kalendáři rozhodně potěší.

Sportovní náramek

A ještě jednou se podíváme na náramky, konkrétně na krokoměry. Bez těch už dnes žádný moderní sportovec v podstatě nefunguje.

Nemůžete se rozhodnou, zda i pro toho vašeho je fitness náramek to pravé? Zkuste do adventního kalendáře pořídit krokoměr. Na Efitness.cz ho pořídíte již od 155 korun.

Trocha inspirace navíc

Chcete tipů ještě o něco víc?

Do adventního kalendáře pro sportovce se může hodit také

  • posilovací guma,
  • sportovní lahev,
  • poukaz na sportovní oblečení,
  • poukaz na fitness aplikace,
  • ale třeba také kuchyňské vybavení, kuchařka či další pomocníci při zdravém životním stylu…

Mohlo by se Vám líbit