how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Bazén jako ideální společník do rozpáleného léta – jaký je ten pravý pro vás?

single-image

Zvažujete, že letos už svou zahradu konečně doplníte bazénem? Není divu. Neskutečná vedra, která na území ČR v posledních letech panují, bez podobné možnosti rychlého ochlazení, zvládne jen málokdo. První otázkou, kterou si musíte při výběru bazénu zodpovědět je, o jaký typ vlastně stojíte. Dále budete muset řešit jeho údržbu. Pojďme se podívat na možnosti, které v dnešní době bazénová technika nabízí.

Rodinné bazény – jednoduché řešení koupaliště přímo na vaší zahradě

Rodinný bazén z naší nabídky patří k těm nejlevnějším variantám, jak si na zahradě vytvořit příjemné koupaliště pro sebe a pro svou rodinu. Tento typ bazénu si můžete pořídit s vodní kapacitou od 2 000 litrů. Pokud však dáváte přednost větší vodní ploše, nabízíme bazén s kapacitou téměř 11 000 litrů. Nejoblíbenější variantou koupání na zahradě je bazén Tampa od Marimexu. Jedná se o velmi nízkorozpočtové řešení, a přitom nabízí příjemné osvěžení pro celou rodinu.

Výhoda tohoto typu bazénů spočívá nejen v jejich poměrně nízké ceně, ale také ve velmi snadné montáži i údržbě. Sice je nutné bazén chránit plachtou a mimo sezónu se doporučuje uklidit jej na suché místo, jeho složení i opětovné rozložení je však hračka, která vám nezabere více než hodinu.

Bazény s konstrukcí pro náročnější

Pokud máte na bazén větší požadavky a chcete v něm třeba i trávit více času, můžeme vám doporučit bazény s konstrukcí. Oproti jednodušším rodinným bazénům jsou poněkud dražší, a navíc vyžaduje speciální úpravu terénu.
bazén velký
Práce navíc při jeho instalaci se však rozhodně vyplatí! Nejenže se tento bazén skvěle hodí do svažitých terénů, ale svým vzhledem je téměř k nerozeznání od skutečně luxusních bazénů, jejichž cena se blíží statisícům. Pokud chcete mít na své zahradě kousek luxusu za rozumné peníze a chcete si v bazénu čas od času i zaplavat, bazén s konstrukcí je značka ideál.

Hledáte výhody obou druhů bazénů? Odpovědí je ratan

Ratanový bazén Florida Premium stejně jako většina ostatních bazénů z tohoto materiálu, nabízí výhody rodinného bazénu i bazénu s konstrukcí. Jeho instalace je velmi snadná, ale díky pevné konstrukci je výsledek velmi stabilní. Ratan pak dodává bazénu velmi příjemný vzhled.

Údržbu bazénu rozhodně nepodceňujte

Ať už si vyberete rodinný typ nebo raději bazén s konstrukcí, v obou případech budete muset řešit filtraci vody i další údržbu.

I s tím vám v Efitness samozřejmě pomůžeme. Nabízíme vám jak pískové, tak i kartušové filtrace, stejně jako ostatní příslušenství, bez kterého se žádný bazén neobejde.
ratanový bazen

Mohlo by se Vám líbit