how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

S bazénem vás letní vedra nezastaví

single-image

Sice je léto ještě nějakou tu chvilku vzdálené, ale už dneska můžeme předpokládat, že se až tropickým vedrům nejspíše nevyhneme. Po tomto poněkud nešťastném způsobu jara se jen málokdo bude chtít vedrem nechat zastrašit a prošvihnout i krásu letních měsíců. Naštěstí pokud máte zahradu nebo alespoň trošku větší terasu, řešení je nasnadě. Osvěžení v bazénu nabízí osvěžení i shlazení, ale v tom větším si i na vlastní zahradě můžeme zaplavat a zrelaxovat tak záda i jiné namáhané svaly.

Oddejte se osvěžujícím chvilkám s rodinou i přáteli

Pod pořízením bazénu si většina z nás představí práci

Spoustu práce a snad ještě víc peněz.

Od pořizovací ceny bazénu a jeho instalace až po jeho údržbu, všechno nás něco stojí. Dnes už však nemusí být pravda, že do bazénu investujete víc, než za kolik pohodové chvíle v něm stojí.

Nejlevnější dětské bazény je dneska možné pořídit za pár stovek, a i instalace obyčejnějších bazénů je naprosto snadné. Proč stát dlouhou frontu na koupališti na bazén, do kterého se sotva vejdete, když si můžete užít ochlazení v klidu domova?

Osvěžení pro děti i pro rodiče

Nejjednodušší bazénovou variantou jsou dětské bazény. Ty nabízejí plnohodnotné osvěžení s minimální investicí – a to jak finanční, tak i časovou. V dětském bazénu si sice nezaplavete, ale příjemné ochlazení nabídne dospělým stejně jako jejich potomkům.

Například do nafukovacího bazénu Marina se pohodlně vejde celá rodina. Užít si pohodu můžete i v bazénu Intex modrý mini. Pokud hledáte hravou variantu přímo pro děti, můžete sáhnout například po bazénu na motivy filmu Hledá se Nemo.

Nadzemní bazény pro celou rodinu

Hledáte bazén nejen na osvěžení, ale také jako designový doplněk a současně i prostor, kde si můžete v klidu uplavat alespoň pár temp? Poté určitě nepřehlédněte nabídku rodinných bazénů. V Efitness nabízíme primárně nadzemní bazény, takže ani s instalací a údržbou těch větších kousků nebudete mít tolik práce jako u klasického bazénu, ale už nabízí většinu jeho benefitů.

Nejoblíbenější volbou této sezóny je bazén ratanového vzhledu značky Bestaway s kapacitou přes 9 000 litrů.

Vedle však nesáhnete ani při volbě nafukovacích rodinných bazénů. V této kategorii se řadí k nejoblíbenějším možnostem bazény tradiční české značky Marimex – konkrétně její značky Tampa. Ta totiž nabízí maximální pohodlí i pocit odpočinku ve velmi příjemných cenových kategoriích.

Mohlo by se Vám líbit