how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Bezpečnost především – pro malé i velké

single-image

Vodáctví je v Česku jeden z nejoblíbenějších sportů. Věděli jste, že v zahraničí nejenže velká část lidí prostě neplave, ale naše tradice vyrazit si v létě s přáteli na vodu, je pro cizince skoro stejně nepochopitelná jako zvyk chodit do lesa na houby? Jasně, v přímořských státech frčí surfing a jiné vodní sporty, ale sjíždění řek je českou specialitou.

Českou specialitou však často bývá také tragické zanedbávání bezpečnosti. Přitom se můžete o své bezpečí starat i skutečně stylově.

K tomu vám pomohou bezpečnostní vesty z Efitness pro děti i pro rodiče.

Vesty pro profíky

Pokud se chcete cítit v bezpečí a mít schopnost pomáhat i okolí, ideální je sáhnout po vestě pro profesionály. Ať už sjíždíte vodu nebo si užíváte chvíle pohody na lodi, se záchrannou vestou značky Lozen vedle určitě nesáhnete.

Tato vesta dokonce splňuje certifikaci ISO12402-5, což z ní dělá ideálního kandidáta na plachetnici i pro paddleboarding.

Vesta může být i stylová

Značka plaveckých vest JOBE myslí nejen na bezpečí, ale také na styl. To dokazuje například dámská plovací vesta Unify. Tuto vestu můžete mít v devíti barvách včetně Hot Pink.

I u stylové vesty jsou však nejdůležitější její vlastnosti. JOBE nabízí vestu z měkkého neoprenu, který je na těle velmi příjemný a nemusíte se s ním bát ani nepříjemných reakcí pokožky.

Pěna v panelech vesty svým nositelkám dodává maximální možnou míru svobody pohybu i flexibilitu, a to všechno ve velmi bezpečných podmínkách. I tato vesta má certifikaci ISO12402-5, což z ní dělá spolehlivého bezpečného společníka stylového vzhledu.

S dětmi stylově

Efitness nabízí stylové vesty a rukávky i pro vaše nejmenší. K nejoblíbenějším rukávkům patří například ty s motivem kanárka Tweetyho, které jsou nejen roztomilé, ale ještě ve velmi dobře viditelné, žluté barvě, takže se vám v nich dítě ani nikam nezatoulá.

Oblíbená je u dětí také plavecká vesta ve tvaru několika různých zvířátek, ve které se mohou cítit jako krokodýl nebo třeba tygr.

A že by zrovna váš potomek ocenil spíše žraloka či mořskou pannu? I takové možnosti umíme nabídnout.

Bezpečnost na vodě se rozhodně nevyplatí podcenit, ať už se jedná o děti nebo o dospělé, kteří se nemohou dočkat radostí vodních sportů. Pokud chcete s výběrem pravé vesty pro vaše potřeby poradit, neváhejte se na nás obrátit!

Mohlo by se Vám líbit