how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Užijte si benefitů hydroterapie v mobilní vířivce

single-image

Vodní léčba neboli hydroterapie je jednou z nejstarších léčebných technik. Ne nadarmo právě lázně slouží k regeneraci pacientů se závažným onemocněním. Věděli jste však, že si alespoň takovou komornější variantu lázní můžete vytvořit i u sebe doma? Mobilní vířivka vám dovede poskytnout většinu benefitů hydroterapie za skutečně příznivou cenu.

Hydroterapie a její benefity

Hydroterapie nebo vodoléčba je léčebná metoda, kterou jste už možná poznali na vlastní kůži. Jednou ze základních technik hydroterapie je například Priessnitzův zábal, ale třeba také inhalace bylinek při nachlazení.

Ze nejvýznamnější součást hydroterapie, se kterou se setkáte v lázních i wellness centrech, se však považuje vodní masáž.

Vodní masáž využívá vodu pro její blahodárné účinky během léčby různých zdravotních problémů. Používá se při boji se stresem i v rámci rehabilitací po úrazech či operacích. S hydroterapií se můžeme setkat i při snižování problémů s alergií či nedostatečnou prokrveností.

Jedná se zkrátka o poměrně univerzální léčbu.

Kdo má však na to, aby jezdil několikrát za rok do lázní či na wellness pobyty?

S mobilní vířivkou je naštěstí možné využívat benefity vodní masáže i v pohodlí domova.

Dokonalá relaxace ve vířivce

Koupel ve vířivém bazénu vás zbaví stresu a jedná se o dokonalou relaxaci o samotě i s přáteli.

mobilní vířivkou si můžete vychutnat luxus vodní masáže v pohodlí domova. Přitom nevyžaduje příliš prostoru, ani příliš velkou investici.

Ceny mobilních vířivek se pohybují v cenovém rozmezí do 20 000 Kč (i v nabídce mobilních vířivek máme samozřejmě luxusnější kousky, například Netspa Octopus) a dovolit si ji tak může téměř každý.

Další výhodou mobilní vířivky je i její instalace a údržba. Instalace vám zabere maximálně deset minut a ani čištění není nijak náročné. Na zimní sezónu přitom můžete vířivku pohodlně uklidit například do sklepa nebo ji umístit do interiéru.

Vířivá relaxace doma i ve wellness

Téměř zázračnou metodu na odbourání stresu samozřejmě můžete využívat i v rámci různých fitness a wellness center.

To sebou však nese rovnou několik nevýhod – od té, že se v tradičních wellness musíte o vířivku dělit až po tu nepříjemnou skutečnost, že se nedá spolehnout na to, že bude wellness centrum otevřené v době největší potřeby.

I to je další výhodou domácí mobilní vířivky. Nikdo vám ji nemůže omezit ani zakázat a poskytne vám dokonalé odbourání stresu bez vyrušování ostatními návštěvníky.

Prohlédněte si naši nabídku mobilních vířivek a pořiďte si vlastní wellness ještě dnes!

Mohlo by se Vám líbit