how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Vodní sporty, které stojí za bližší průzkum

single-image

Co by to bylo za léto bez vody? Ať už prší, padají kroupy nebo třeba mrzne, k vodě se v prázdninových měsících prostě alespoň jednou musí. Ať už jste plavec, vodák nebo „jen“ trávíte dovolenou v kempu s koupalištěm, možná letos nastal čas na to poznat vodu z jiných úhlů, co říkáte? Vodní sporty jsou rok od roku zajímavější a pestřejší a zvlášť náš vodácký národ má blízko nejen ke sjíždění řek, ale i objevování podvodního světa a dalších novinek, které (pod)vodní svět nabízí.

Znáte například paddleboarding? A co podvodní skútry? Pusťte se s námi do objevování nových světů už dnes! 😊

Paddleboarding

Paddloboarding patří k žhavým hitům posledních několika let. Už jen málokdy vidíte vodu bez člověka na prkně s pádlem, jak si pluje vstříc svému cíli.

Není divu. Paddleboarding je, minimálně u nás poměrně novým sportem. V ČR se začal postupně objevovat až od roku 2009, ale od té doby rok od roku jeho popularita stoupá.

Není divu. Jedná se o perfektní spojení klasického českého vodáctví s tím nejlepším, co nabízí surfing – a přitom díky pádlu k „surfování“ nepotřebujete ani vlny.

Naprosto si vystačíte s klidnou českou řekou či přehradou.

Podvodní skútr

Šnorchlováni je vaší vášní a pod vodou se cítíte jako doma?

Nebo je to naopak, a přestože vás láká poznávat svět pod hladinou, z potápění máte přece jen respekt?

Podvodní skútr je skvělou hračkou v obou případech! Profi potápěčům umožní poznávat svět pod hladinou mnohem podrobněji a ponoříte se s ním mnohem hlouběji a bezpečněji.

Pro začínající potápěče se jedná o skvělou pomůcku, která vám pomůže s prvními krůčky pod vodou.

Podvodní skútr je u moře naprosto úžasnou zábavou. Jedinou nevýhodou podvodního „skútrování“ je snad jen to, že už se vám nebude chtít na souš.

Skútr je však skvělou hračkou i k bazénu.

Poznejte svět pod hladinou s vodním skútrem i vy!

Podvodní kolo

Podvodní kolo se v zásadě podobá podvodnímu skútru. Rozdíl mezi nimi je vlastně přesně takový jako rozdíl mezi běžným kolem a skútrem. Zkrátka a dobře pohonem podvodního kola není motor, ale fyzická námaha.

Na rozdíl od klasického kola je však to podvodní extrémně skladné. Jedná se totiž pouze o tyč se šlapkami. No a místo kol má to podvodní vrtulku, která vás pod vodou pohání vpřed podobně jako to platí u podvodního skútru.

Mohlo by se Vám líbit