how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ SPORT

Větší výkonost i vytvarovaná postava – vyzkoušejte kompresní oblečení

single-image

Kompresní oblečení nejsou pouze punčochy do nemocnice, či jako podpora lýtek při křečových žilách. Naopak se jedná o skvělou sportovní pomůcku, která dokáže nejen parádně vytvarovat vaši postavu, ale především svou funkcí i výrazně zlepší vaše sportovní výkony. Ještě nedávno se dalo kompresní prádlo považovat spíše za věc pro profi sportovce. Dnes je však, díky svému pohodlí a funkcím, čím dál tím oblíbenější i u lidí, kteří se sportu věnují pouze ve volném čase.

Jak kompresní oblečení funguje?

Kompresní oblečení je skutečně oblečení skutečně funkční. Nejenže tvaruje postavu a „podrží“ vás i v náročných situacích. Dokonce se vám díky němu může i zvýšit výdrž. Jak to?

Hodně jednoduše řečeno – kompresní oblečení stimuluje krevní oběh prostřednictvím stahování určitých částí těla. Do svalů se tím dostane více kyslíku, což vede k lepším sportovním výkonům. A mnozí jistě ocení i samotné stažení, které perfektně tvaruje figuru.

Kromě toho je komprese (neboli stažení) částí těla snižuje možnost zranění při sportu a po náročných výkonech se rychleji zregenerujete. A navíc je správně padnoucí kompresní prádlo prostě velmi příjemné a sport je v něm o kus zábavnější.

Výběr kompresního oblečení nepodceňujte

Problém s kompresním oblečením je, že musí skutečně sedět. Pokud je příliš volné, nemá žádný efekt. Pokud naopak těsné, může vám uškodit. Proto se nebojte kompresní prádlo důkladně vyzkoušet. Prádlo by vám nemělo být volné – naopak vás musí příjemně „obejmout“, ale zároveň nesmí nikde tlačit ani škrábat. Výběru správné velikosti i materiálu byste měli skutečně věnovat dostatek času.

Kompresní oblečení na Efitness.cz

Na Efitness.cz nabízíme kompresní návleky na lýtka, která by vám rozhodně neměla chybět při běhu. Stejně tak u nás můžete koupit kompresní podkolenky, návlek na ruce či kompresní bandáž na kotník.

Mohlo by se Vám líbit