how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Merino – kvalitní oblečení pro sportovce, zmrzlíky i dobrodruhy

single-image

Pokud sportujete nebo dokonce kempujete v chladnějším období nebo dokonce v zimě, jistě víte, že to bez kvalitního oblečení nejde. Jak ale takovou kvalitu poznat?

Jak se v zimě správě obléct? Vrstvení a zase vrstvení

Zima už je za rohem, ale to vás přece před sportem nezastaví. Přestože úplně nedoporučujeme ve sněhu a náledí pokoušet náročné horské túry, víkendová procházka s v méně náročném terénu s přespáním v zasněženém lese může být celoživotním zážitkem.

Základem toho, aby se jednalo nejen o silný, ale současně i příjemný zážitek, je správně se obléct. A co je základem správného zimního oblečení?

Vrstvení!

Funkční tílko, tričko, druhé tričko, pořádná mikina a samozřejmě nesmí chybět ani bunda.

Všechny vrstvy by od těla měly odvádět vlhkost i chlad.

Spodní tričko a kalhoty by vždy měly být z funkčního materiálu. Ideálně z merino vlny, která má unikátní hřejivé schopnosti a důkladně vás izoluje od vlhka i chladu.

Horní vrstvy mohou být i z bavlny, avšak čím více funkčního materiálu na sobě máte, tím lépe vám v zimě bude.

Vrstvení není podmínkou jen při několikadenní túře se spaním v divočině. Hřejivý materiál a izolaci oceníte i během obyčejného jednodenního výletu při nižších teplotách.

Merino – investice, která se skutečně vyplatí

Proč doporučujeme zrovna merino?

Tato unikátní vlna má rovnou několik výhod.

Na rozdíl od syntetických materiálů má merino vlna antibakteriální funkci a tělo chrání před UV zářením.

Díky dutému vláknu merino hřeje i v případě navlhnutí a má skutečně jedinečné termoizolační vlastnosti. Zároveň je na rozdíl od klasické vlny jemňoučká a na dotek velmi příjemná, proto se skvěle hodí jako spodní vrstva.

Zkrátka a dobře jedná se o skutečně funkční a současně přírodní materiál, se kterým se budete cítit jako v bavlnce i v těch nejhorších podmínkách.

Merino na Efitness.cz

Oblečení z vlny merino samozřejmě najdete i na Efitness.cz.

Vybíráme pro vás špičkové výrobce z celého světa.

Milujete běh a nechcete se ho vzdát ani v zimních měsících? Merino nákrčník značky Oxford vás zahřeje a ochrání i během drsné zimy.

Hledáte oblečení na víkendovou zimní túru?

Za nás je jasnou volbou funkční set z merino od značky Lenz.

Pokud vás v zimě zebou nohy i při cestě do práce, neměly by vám v šatníku chybět merino ponožky, se kterými už si na studené nohy ani nevzpomenete.

Mohlo by se Vám líbit