how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Výbava na lyže

single-image

Sezóna už je skoro tu! Sezóna čeho? No přece lyžování! Jste na ni připraveni? My v Efitness rozhodně ano. Pojďte si zkontrolovat, zda ani ve vaší výbavě na lyže nic nechybí!

Lyže

Bez lyží lyžování asi nepůjde – máte je správně promazané a funkční?  Nebo už je čas na výměnu? U nás můžete vybrat lyže i pro ty nejmenší a užívat si první společné sjezdy.

Lyžařská obuv

Správný výběr bot na lyže je stejně důležitý, jako lyže samotné. Ani ty nejšpičkovější lyže vám totiž neudělají nijak dobrou službu, pokud k nim budete mít nesedící či nekvalitní boty.

Jak je vybrat? Parametrů pro výběr lyžařské obuvi je skutečně velké množství. Řídit byste se měli především svými zkušenostmi s lyžováním.

Do začátku jsou nejideálnější volbou rekreační lyžáky. Samozřejmostí je, že vám musí dokonale padnout.

Lyžařská přilba

Nezáleží na tom, zda jste naprostý začátečník nebo profesionální sjezdař. Bez lyžařské přilby to prostě nejde.

Stejně jako lyžáky i přilba musí perfektně sednout, současně na vás nesmí být příliš těžká. To platí speciálně u přileb pro děti.

Lyžařské brýle

Pokud chcete při sjíždění kopců něco vidět, bez lyžařských brýlí to opravdu nepůjde. Právě brýle chrání oči před sněhem, větrem i dalšími nepříznivými vlivy prostředí, které k lyžování patří. Ve spojení s kvalitní helmou poskytují lyžařské brýle i dobrou tepelnou izolaci. Kromě toho vás ochrání třeba také před větvemi dalšími překážkami, které v očích rozhodně nechcete.

Teplé oblečení

No a když jsme u chladu, nesmíme jako součást lyžařské výbavy zapomenout zmínit ani dostatečně teplé oblečení. Bez toho se skutečně neobejdete – zvlášť při čekání ve frontě na vlek.

Oblečení na lyže a vůbec do mrazu, má své zákonitosti. První je vrstvení a druhou pak dostatečná kvalita.

Pokud si chcete být kvalitou skutečně jistí, rozhodně sáhněte po funkčním oblečení z merino vlny, která vás zahřeje i v tom nejhorším počasí.

Mohlo by se Vám líbit