how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Vánoční dárky (nejen) pro sportovce

single-image

Znáte to. Těšíte se na klidné svátky, pohodu, cukroví no, a hlavně po všech těch přípravách a stresu trochu toho klidu. Nojo, jenže! „Zlato, vstávej, musíme jít na procházku,“ je asi to poslední, co chcete na štědrý den v sedm ráno slyšet.

A to je ještě ten lepší případ. V tom horším náš milovaný sportovec začne štrachat v ložnici a hledat, kam jen mu zmizela běžecká výbava, aby si před celou tou slávou stihl dát svých vánočních deset kilometrů. To je teda budíček!

Ale protože sportovce ve svém životě jistě všichni milujeme, i když nás občas dovedou pořádně naštvat. Proto si i oni jistě od Ježíška zaslouží nadílku, která je v jejich koníčcích podpoří. Nevíte, po čem letos sáhnout? Právě pro vás jsme připravili trošku té inspirace. 😊

Nejlepší vánoční dárky pro sportovce

Co za dárek vybrat pro nadšeného sportovce?

Nejjednodušší výběr budete mít se sportovcem ve společné domácnosti. U něj totiž perfektně znáte jeho návyky a také o jeho / jejím oblíbeném sportu víte víc, než byste si možná přáli. 😊

Pokud se jedná o skutečně zapáleného běžce / cyklistu / kulturistu a něco mu ve výbavě chybí, pravděpodobně o tom už víte, a tak i víte, po kterém dárečku sáhnout.

Co když má však vše, co ke svému oblíbenému sportu potřebuje?

Potom je čas sáhnout po kompenzačních pomůckách nebo se třeba podívat do koutku se zdravou výživou.

Domácí wellness

Ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří i odpočinek. Dopřejte svému sportovci domácí wellness.

Možná si do bytu nemůžete rovnou pořídit saunu či vířivku. Příjemné a relaxační prostředí však můžete hravě vytvořit i pomocí svíčky a aromalampy či difuzéru. Aromaterapie má prokazatelné účinky na psychickou pohodu a zdraví, a jedná se o jeden ze základů skutečně dokonalého wellness.

Skvělou „náhradou“ sauny může být také levnější varianta v podobě infra LED panelu, který tělu dodává infračerveným zářením energii, která zvlášť v zimních měsících tolik chybí.

Vybavení do kuchyně

Aktivní životní styl jde ruku v ruce i se zdravou stravou.

Sportovci, kteří se nevyhýbají kuchyni, tak určitě ocení třeba spiralizér, pomocí kterých si snadno nakrájí zeleninu nebo uvaří domácí těstoviny či nudle.

Oblíbeným dárkem je také mixér či smoothie maker no a takovým kávovarem neuděláte krok vedle snad nikdy.

Chcete raději darovat něco, co může váš sportovec rovnou konzumovat? Podívejte se na nabídku naší sportovní výživy.

Masážní přístroje

Posledním dárkem, který ocení skutečně každý sportovec (a nejen…) je masáž.

Masážní přístroje jsou různé. Od masážních míčků za pár korun až po profesionální masážní pistole, které téměř dovedou nahradit i profimaséra.

Chcete více inspirace? Podívejte se přímo na náš e-shop, kde to pravé pro svého sportovce jistě hravě najdete. 😊

Mohlo by se Vám líbit