how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ ZDRAVÁ VÝŽIVA

SmartShake – nutnost pro každého sportovce

single-image

Kam uložit všechny věci – ať už při běhu, na výletě nebo ve fitku, je poměrně častá otázka, kterou se zabývá každý s trochou sportovní duše. Klíče, svačina, nějaké to pití… Pokud chcete vyrazit na delší dobu a nechcete s sebou tahat větší baťůžek ani tahat nezbytnosti po kapsách, což nevypadá příliš elegantně, je na čase hledat řešení trochu jinde. A my jsme ho pro vás nalezli.

Nafouknuté kapsy se stávají minulostí

Odpověď na nafouknuté kapsy nebo nepohodlné přerostlé batohy je snadná. Jmenuje se Smart Shake a jedná se o praktický a chytrý šejkr.
Říkáte si, co má šejkr společného s úložnými prostory při sportu? Ještě nedávno společného neměli nic. Šejkr se používal většinou pro zpracování proteinových nápojů či čajů matcha. Tak tomu bylo do doby, než si ve Švédsku skupina sportovních nadšenců patentovala technologii SmartShake.
Tento šejkr má kromě skvělé technologie pro promíchání tekutiny s práškem – v podobě kónického sítka, několik dalších částí, které skutečně mění přístup ke sportu a dělá ho dostupnější i těm línějším z nás…

Chytře řešené úložné prostory

SmartShake 2 GO je už několikátá generace tohoto skvělého šejkru a tím je dotažená k dokonalosti. Skládá se totiž ze tří oddělených částí. Kromě samotného nápoje si do něj tak můžete uložit i menší svačinu, sluchátka, mp3 přehrávač, či šperky nebo nějakou tu zásobu vitamínů. Na klíče má tento šejkr samostatnou karabinku.
Schováte do něj tak skutečně všechny nezbytnosti, které při delším běhu či pobytu v posilovně potřebujete mít při ruce. To všechno se navíc schovává v designovém provedení.

SmartShake 2 GO je pouze z netoxických plastů a neobsahuje BPA, DEHP a ani další toxické látky, které se často v potravinářských plastech dodnes skrývají. Navíc ho můžete s klidnou hlavou dát do myčky a mikrovlnky a vůbec nic se mu nestane. Neškodí mu ani mrazák a nemusíte se bát do něj nalít ani čaj. SmartShake totiž vydrží teplotu až do 120°C.

A kam SmartShake při běhu či výletu schovat?

SmartShake není nijak přerostlý. Ve skutečnosti na první pohled ani nepoznáte rozdíl od normálního šejkru. Při běhu ho tak můžete mít pohodlně v ruce. Pokud vás toto řešení nijak neohromuje, stačí si vybrat některý z našich ultralehkých a minimalistických batohů, kam schováte třeba ještě další nezbytnosti a běžecký výlet si tak můžete bezstarostně prodloužit…

Mohlo by se Vám líbit