how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT

Solární plachta na bazén vám prodlouží koupací sezónu a ušetří starosti

single-image

Nebaví vás téměř každodenní odstraňování nečistot z bazénu? Už nechcete mrznout poté, co do něj vlezete, dokud se nezahřejete pohybem? Solární plachta na bazén vás podobných nepříjemností účinně zbaví.

Proč solární plachta na bazén?

Pokud máte bazén, solární plachta je jasná volba.

Zbaví vás – alespoň částečně nečistot, které přes noc do bazénu napadají. Současně zabraňuje odpařování vody i chemikálií. Primární funkcí solární plachty je však udržovat vodu na příjemné teplotě a zamezovat teplotním ztrátám. Se solární plachtou můžete zapomenout na husí kůži i klepání zubů v prvních minutách potom, co do bazénu vlezete.

Díky tomu si můžete benefitů venkovního bazénu užívat také výrazně déle – od prvních jarních týdnů až do prvního sněhu.

Další výhodou solárních plachet je jejich skladnost a možnost velmi snadné manipulace. Natáhnout ji na bazén zvládnete raz dva a ani potom, co bazén zazimujete, vám nebude překážet. Jednoduše ji složíte a uložíte téměř kamkoliv.

Výběr solární plachty

Při nákupu solární plachty na bazén je nejdůležitější vybrat správnou velikost plachty, která se odvíjí od velikosti vašeho bazénu. Stejně tak důležitý je i tvar, v němž plachtu kupujete. Zvlášť pokud máte bazén obdélníkového tvaru, je potřeba dát při výběru dobrý pozor na to, zda volíte správný tvar.

Na Efitness.cz můžete solární plachtu vybrat buď přímo pro konkrétní bazén nebo individuálně podle rozměrů.

Jaro, léto i podzim v bazénu a bez starostí

Solární plachta vám prodlouží koupací sezónu rovnou na tři roční období. Koupání si můžete užívat skutečně až do chvíle, kdy už se bazén skutečně musí kvůli nízkým teplotám zazimovat. Jedná se o poměrně malou investici (cena solárních plachet se odvíjí primárně od velikosti bazénu), která vám ubere hromadu starostí a práce, která k vlastnictví bazénu neodmyslitelně patří.

Mohlo by se Vám líbit