how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
ŽIVOTNÍ STYL

Sprcha na zahradu – stop špinavým nohám v bazénu i v domě!

single-image

Pokud máte bazén zahradní sprcha se solárním ohřevem by vám rozhodně chybět neměla. Počkat, že bazén nemáte? Nevadí, to vám zahradní sprcha přijde vhod dokonce ještě možná víc! Zahradní sprcha vám totiž zajistí nejen rychlou očistu, ale také naprosto úžasné osvěžení po dlouhém dni práce na zahradě nebo vás zchladí i v těch největších letních pařácích. Zkrátka a dobře, solární sprcha je dokonalá věc pro všechny, kdo si mohou léto užívat na vlastní zahrádce.

Ekonomická očista i osvěžení, která šetří peníze, čas i přírodu

Solární sprcha je super pro majitele bazénu. Je to jasné. Ušetří vám peníze i čas za čištění vody od běžných nečistot, které do něj děti i dospělí ušmudlaní od venkovní špíny nanesou.

To je rozhodně velký benefit zahradní sprchy, ale rozhodně není tím největším. Se sprchou na zahradě, můžete kdykoliv osvěžit trochou studené vody, nebo se během chladného večera pořádně vysprchovat se vším, co k tomu patří – i s teplou vodou. Sluníčko umí totiž vodu v solární sprše zahřát až na 60 stupňů. Ale nebojte, to, jak horká vám poteče, si můžete nastavit stejně jednoduše jako u sprchy klasické.

Solární sprcha na zahradu navíc není nijak velikou investicí, což dokazuje třeba sprcha Blue Rainbow s objemem 20 litrů. Vystačí vám i na pořádnou očistu a vodu vám díky sluneční energii ohřeje zadarmo a bez starostí.

Stačí jen najít ideální místo na zahradě, kam svítí co nejdelší dobu slunce a zároveň tam moc nefouká.

Běhají vám ratolesti sem a tam? Zahradní sprcha předejde nánosu nepořádku v baráku

Máte starší chatu bez pořádné koupelny? Pak je solární sprcha na zahradu jasnou volbou. A dost možná se vám nebude chtít ani vracet do vašeho sprchového kouta, který na vás čeká ve městě. Kvalitní zahradní sprcha má nejen dostatečný objem teplé vody, aby se stihla umýt celá rodina, ale má také malý kohoutek pouze na nohy.

Takže ani nezbedové, kteří běhají bosí po zahradě i po baráku, vám nepřidělají tolik práce. Nohy si pokaždé prostě jenom rychle osprchují.

Jak vybrat solární sprchu právě na vaši zahradu

Výběr té správné sprchy k bazénu záleží především na vašich očekáváních a požadavcích. Pokud chcete opravdu sprchu jako rychlou očistu předtím, než hupsnete do bazénu, bude stačit sprcha s menším objemem. Na chatu, kde chcete solární sprchou nahradit koupelnu, naopak uvítáte spíše větší objem.

Ideálním zástupcem pro takové případy je sprcha Hanscraft s objemem až 34 litrů. Dále výběr záleží samozřejmě i na prostoru a celkovém zahradním vybavení. S námi si však jistě tu pravou hravě vyberete. 😊

Mohlo by se Vám líbit