how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
CVIČENÍ

Komplexní pohyby na posílení celého těla

single-image

Hledáte skutečně komplexní cvičení, pomocí kterého protáhnete a posílíte veškeré svalové skupiny, a ještě k tomu vás bude bavit? Dneska pro vás máme několik tipů v několika cenových relací – a začneme hezky na nule, protože pokud skutečně chcete se svým tělem něco dělat, a přitom vám v rozpočtu nezbývá ani koruna, stále můžete pro své zdraví udělat skutečně hodně. Máme však tipy i pro lidi, které obyčejné posilování s vlastní vahou příliš nebaví. Tak jdeme na to.

Cvičení s vlastní vahou

Nejlevnější a jeden z nejfunkčnějších pohybů je ten s vlastní vahou. Nepotřebujete k němu téměř nic, alespoň ze začátku.
Jedná se totiž o dřepy, kliky a shyby. Všechny zmíněné cviky, pokud je provádíte správnou technikou, posílí skutečně celé tělo. Stačí vám k nim minimum prostoru a nulové vybavení. Jen ke shybu se vám bude navíc hodit ještě hrazda.

Ovšem, jak už jsme zmínili, nejdůležitější je tyto cviky provádět se správnou technikou – jinak si místo protažení a posílení těla můžete naopak ublížit. Proto jistě neuškodí, když na prvních několik hodin navštívíte osobního trenéra nebo posilovnu, která se věnuje funkčním tréninkům a ve které se naučíte tyto pohyby provádět technicky na jedničku – čímž dosáhnete i mnohem lepších výsledků.

Nejoblíbenější pohyb i mezi vrcholovými sportovci? Veslování!

Pokud vás cvičení s vlastní vahou skutečně nebaví a nejste u něj schopní dlouhodobě vydržet, nebojte, rozhodně nejste sami. Problém s podobným posilováním doma má většina populace. Naštěstí existují i zábavnější způsoby, jak se udržet ve skvělé kondici a ani vám nemusí udělat čáru přes rozpočet.
O trampolíně jsme už psali. Dnes se podíváme na veslování.
Říkáte si, že je veslování poměrně náročný pohyb, který má vysoké vstupní náklady, a ještě kvůli němu musíte do studené vody?

Omyl. Dnes si můžete koupit domácí veslařský trenažér, jehož cena začíná už na dvou tisících korunách. Veslování je skutečně komplexní věc, která protáhne a posílí většinu vašich svalů, a ještě má příznivý vliv na oběhový a srdeční systém.
Na veslařském trenažeru se dá zpravidla cvičit v téměř jakékoliv pozici a můžete se tak věnovat všem partiím i odděleně, přesto samotné veslování posílí nejen vaše záda, ale i nejdůležitější střed těla.

Veslování je zkrátka jedničkou

A s našimi trenažery i pro lidi, kteří by se dobrovolně k vodě ani nepřiblížili. Stačí pár týdnů pravidelného cvičení na trenažeru a své tělo ani nepoznáte. Tak proč ještě váhat? ????

Mohlo by se Vám líbit