how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
SPORT ŽIVOTNÍ STYL

Znáte pennyboard – originální dopravní prostředek do města?

single-image

Skateboard či „skate“ už dneska zná každý. Stejně je to i s jeho mladším a trochu elegantnějším bráchou longboardem. Ale slyšeli už jste o pennyboardu? Tohle prkno, které se k nám dostalo z Austrálie, je hračkou, která by neměla chybět v arzenálu žádného skejťáka ani lidí, kteří mají rádi svižný pohyb po městě, ale (elektro)kolo pro ně není zrovna to pravé.

Praktický barevný společník do města

Potřebujete se rychle dostat do krámu pro něco na zub, do školy nebo za kámošem na akci? Nechcete se cpát v přecpaných dopravních prostředcích, a navíc řešit ještě roušku?

Nebo snad hledáte super dárek pro dospívajícího potomka a chcete mu udělat radost dopravním prostředkem, který je současně originální a „cool“, ale současně také bezpečný a praktický?

Ideální volbou je právě pennyboard.

Tohle prkno je oproti svým starším sourozencům z plastu, což sebou přináší rovnou několik výhod. Největší z nich je ta, že je lehký jak pírko, což znamená, že si ho můžete v městské hromadné dopravě či v centru města i na jiných místech, kde se kolečka nehodí, jednoduše připnout na baťoh. Tím se z pohodlného a rychlého dopravního prostředku stane pennyboard barevným a stylovým doplňkem vašeho outfitu.

Originalita bez hranic

Pennyboardy jsou skvělé pro svou variabilitu. Při výběru se nemusíte omezovat na prefabrikáty podle toho, jak vylezly z továrny.

Barvu prkna, koleček i jejich kombinace, to vše záleží jen na vaší volbě! Prkno tak budete mít přímo na míru svému barevnému vkusu a šatníku.

Pennyboard si můžete také přizpůsobit svému vkusu originálními nálepkami a udělat si z něj zkrátka rozšíření vlastní osobnosti.

Výběr pennyboardu

Stejně jako u ostatních sportovních potřeb i u pennyboardu je důležitý správný výběr. Deska by měla být z tvrzeného plastu v délce kolem 56 centimetrů. Kvalitní kolečka pak poznáte podle materiálu. Ta správná mají v kolonce materiál polyurethan. Velmi důležitou součástí pennyboardu jsou ložiska, jejichž kvalita se na první pohled rozezná pouze komplikovaně. Řídit byste se měli opět materiálem. Jistotu kvality budete mít s ložisky z chromované ocele. Naopak u ložisek z uhlíkové ocele hrozí jejich brzké poškození.

Potřebujte při výběru pomoci? Nebojte se na nás obrátit!

Mohlo by se Vám líbit