how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ ZDRAVÁ VÝŽIVA

Objevte krásu zdravého stravování se zdravými pochutinami

single-image

Fitness a zdravá strava jdou ruku v ruce. Můžete běhat a zvedat těžké váhy, jak chcete, ale pokud své sportovní úsilí nedoplníte také vhodnými potravinami, většina vaší snahy přijde vniveč. Jestli sportujete déle než pár týdnů, už určitě víte, že právě strava je 80 % úspěchu. Ať už chcete zhubnout tuk nebo naopak nabrat svalovou hmotu. Neznamená to hned, že už byste si nikdy nemohli dopřát svíčkovou s libovolným počtem knedlíků nebo poctivou buchtu. Většina vaší stravy by však měla mít trošku jiné složení.

Nebudeme vás dneska poučovat o tom, jak správně jíst. Místo toho vám dáme pár tipů, jak si zdravé stravování zpříjemnit s našimi bio pochutinami.

Zdravá svačinka plná bílkovin, vlákniny i komplexních sacharidů

Ve fitness světě existují dva nesmiřitelné tábory.

Jeden tábor je tvrdým zastáncem pravidelných porcí a svačin. Ten druhý svačením opovrhuje. Ať už jste na kterékoliv straně, s naší svačinkou se toto „jídlo nejídlo“ stane nejoblíbenější částí vašeho dne.

Její hlavní ingredience? Burákové máslo namazané na kousku banánu či ještě lépe jablka.

Ovoce má vysoký obsah vlákniny – takže pokud váš jídelníček neoplývá příliš velkým množstvím pečiva, je ideální ji doplňovat při každé možné příležitosti. Vlákninu obsahuje i samé arašídové máslo, společně s velkým množstvím bílkovin i tuků, takže vás i malá porce zasytí na dlouhou dobu.

Výběr arašídového másla však nepodceňujte. Nemělo by obsahovat cukr ani jiné oleje. Pokud sáhnete po jiném než 100% produktu, přijdete i o většinu benefitů této zdravé pochoutky.

Milujete pečivo? Zkuste fitness chléb

Chcete zhubnout co nejrychleji, a proto vyřazujete ze svého jídelníčku veškeré pečivo? Přestože tato technika na většinu lidí funguje, nejedná se o nic jednoduchého. Pečivo je pro většinu z nás základ snídaně, svačin a často nechybí ani při večeři. Mažeme si na něj zdravé pomazánky, bereme si ho s sebou na výlety a na túry. Zkrátka se jedná o téměř neodmyslitelnou součást života každého Moravana, Slezana i Čecha.

Proto máme ve své nabídce proteinový chléb s minimem sacharidů a s maximem bílkovin i vlákniny.

Čokoláda jako základ života

Co by byl život bez čokolády? Pro většinu lidí vše, jen ne spokojený. Pokud je na čase pořádně si svůj život osladit, můžete zkusit v ovocné svačince nahradit burákové máslo čokoládovým krémem LIFELIKE TWISTER DARK CHOCO – arašídový krém se 70% belgickou čokoládou a višněmi…

Zdravý životní styl má většinou pověst tak trochu asketického života, ve kterém si nemůžete nic pořádně dovolit. Ale s našimi zdravými pochutinami už pro vás nebude „cheat day“ snem, kterého se nemůžete dočkat celý týden. 😊

Mohlo by se Vám líbit