how long does steroids stay in your system what are topical steroids steroids for back pain stress dose steroids steroids for dogs what does steroids do does the rock take steroids natural vs steroids steroids and alcohol steroids online can you drink on steroids
Nezařazené

Užijte si aktivní dovolenou na plno

single-image

Letní teploty útočí v plné síle, a i prázdniny už klepají na dveře. Máte už naplánovanou dovolenou nebo letos čekáte na poslední okamžik? Pokud plány ještě nemáte, přinášíme vám pár tipů, jak letos strávit dovolenou aktivně ať už v nejbližším kempu nebo u moře.

Nejoblíbenější i nejdivnější vodní sporty

Dovolená v kempu i u moře přímo nahrává vodním sportům.

Zkoušeli jste už paddleboard? O tomhle prkně, na kterém si užije zábavu celá rodina, už jsme psali a stále ho považujeme za jednu z nejzábavnějších aktivit, které se na vodě dají dělat. Ať už s přáteli nebo s dětmi.

Prkno můžete použít k válení se i k rozličným sportovním aktivitám.

Pokud chcete prozkoumávat podvodní svět trochu netradičně, za zkoušku stojí také vodní skútr či vodní kolo.

A chybu neuděláte samozřejmě ani s klasickým plaváním, které si můžete oživit například míčem do vody. Dětem nezapomeňte pořídit ani plavecký kruh a vodní brýle, které ochrání oči před infekcí.

Turistika

Stejně tak i poznávání okolí je velmi zábavnou činností, kterou můžete dělat kdekoliv ať už s partou nebo s rodinou.

Užít si poznávání nových míst po vlastních nohách je ideální v Česku, ale i dovolené v rezortech u moře nabízejí zajímavé kousky přírody a hor vhodných k bližšímu průzkumu.

Přečtěte si, jak se na turistiku připravit a vybavit.

Stejně tak je zajímavá dovolená na kole, která vám umožní prozkoumat ještě o kousek větší kus světa. Cyklistika zároveň spaluje skutečně velké množství kalorií a je ideální na získání skvělé kondice i postavy.

Něco pro skutečné fajnšmekry – jógové a fitness retreaty

Hledáte něco skutečně speciálního, při čem si odpočinete skutečně na plno?

Zkuste jógový či sportovní retreat. Nabídka je skutečně bohatá a co je lepšího než si užít několik dní naprostého klidu s partou podobně smýšlejících lidí v luxusním rezortu, se zkušeným trenérem a lahodným stravováním?

Taková dovolená už vyjde na vyšší desetitisíce, ale jedná se o skutečně nezapomenutelný zážitek.

Pokud se vám do takové investice nechce, můžete si zarezervovat chalupu v ČR a udělat si vlastní „soustředění“ nebo prostě klidný týden v přírodě s rodinou a přáteli.

Možností na trávení aktivních chvilek o dovolené je skutečně spousta – a tělo se vám za každou z nich odvděčí. 😊

 

Mohlo by se Vám líbit